ŠA DODAO NOVO PRAVILO NA SPISAK, POD OVIM USLOVOM MIONA MOŽE DA ŽIVI KOD NJEGA: Spremite se za šok, reper prevazišao sve ikada viđeno!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.04.2024 | 03:30


Nenad Aleksić Ša je uspeo da šokira publiku, kada je otkrio pod kojim uslovima Miona može da živi kod njega.

Foto: TV Pink/printscreen
ŠA DODAO NOVO PRAVILO NA SPISAK, POD OVIM USLOVOM MIONA MOŽE DA ŽIVI KOD NJEGA: Spremite se za šok, reper prevazišao sve ikada viđeno!

U jučerašnjoj emisiji, voditelj Darko Tanasijević je razgovarao sa učesnicima o temama vernosti, prevari i izdaje. Jedan od učesnika koji je privukao posebnu pažnju gledalaca bio je Nenad Aleksić Ša, koji je otvoreno govorio o svojim iskustvima iz veze.

Ša je otkrio da je i sam imao iskustvo sa prevarom u vezi, ali i da je bio izdat od strane osobe kojoj je najviše verovao. Njegova iskrenost i otvorenost na ovoj temi izazvala je šok i pažnju kako ostalih učesnika, tako i publike.

Ša je otkrio da nikada ne bi dozvolio Mioni Jovanović da živi u njegovom stanu, a da ima šifru na telefonu, što je Mionu izvelo iz takta, pa je momentalno reagovala i stavila mu do znanja da neće moći da joj proverava mobilni telefon kada mu to padne na pamet, jer mora da poštuje njenu privatnost, što se njemu nije dopalo:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Ne bih oprostio šifru na telefonu, flert, dopisivanja na telefonu - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Moj telefon će imati šifru, on moj telefon može da dobije samo ako mu ja dozvolim - rekla je Miona.

- Automatsko poverenje, ne bih opraštao da lajkuje drugim ljudima slike. Delujem mnogo surovo, ali imam svoje razloge. Kakva privatnost, ako živi u mom stanu - rekao je Ša.

- Može da vidi moj telefon, ali da ga sad uhvatim kako mi tako sam uzme i gleda, to mi je debilno - nastavljala je Miona Jovanović.

BONUS VIDEO: