MARKO OTIŠAO IZ CRNE GORE, ISPLIVAO MU PRIVATNI SNIMAK: Golišav u hotelskoj sobi, pokazao čime raspolaže! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 10.03.2024 | 13:55


Marković je još jednom obradovao svoje fanove!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MARKO OTIŠAO IZ CRNE GORE, ISPLIVAO MU PRIVATNI SNIMAK: Golišav u hotelskoj sobi, pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Bivši zadrugar Marko Marković iznenadio je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, on je na svom storiju na ovoj mreži podelio snimak iz jednog poznatog hotela u Sarajevu. 

Foto: Instagram.com

Marko Marković u hotelu u Sarajevu

Marko se uslikao golišav u ogledalu svoje sobe, samo u kratkom šortsu bez majice, te svojim pratiocima pokazao kako njegovo telo sada izgleda. Izgleda i da je naponosniji na svoje grudi, kako je njih posebno istakao.

Foto: Instagram.com

Marko Marković pokazao čime raspolaže

Još uvek nije poznato da li se Marko nalazi u Sarajevu privatno ili poslovno.

Marković je tokom svoja dva učešća u rijalitiju "Zadruga" pokazao zašto važi za jednog od najvećih zavodnika. Naime, on je smuvao više zadrugarki koje su važile za najveće lepotice, a neke i dan-danas pričaju o njemu, te nema sumnje da će ovaj snimak obradovati i njih.

Inače, Marković je nedavno objavio i radosne vesti na svom profilu. Marko će postati stric jednog dečaka, a to je saznao tako što je njegov brat sa svojom izabranicom presekao tortu, koja je unutra bila plave boje.

Foto: Instagram.com

Marko Marković uskoro postaje stric

- Stric najponosniji da budem - napisao je Marković nedavno i dodao nekoliko emotikona srca plave boje.

I ranije nam je pričao da mu je porodica najbitnija u životu, te nema sumnje da ga je ova vest obradovala.

- Odlično sam. Bila je turbulentna godina, veći deo je proveden u "Zadruzi", pola godine tamo, pola vani... Kao i iz svake godine, uvek se trudim da izvučem nešto lepo i pozitivno. Čak i ono što je manje lepo nas nečemu nauči. Najlepša uspomena ove godine mi je to što je moj brat verio dugogodišnju devojku. Svaki njegov uspeh i njegovu sreću, gledam kao svoju. Ništa ne bih izbrisao iz ove godine, niti bilo šta želim da izbrišem iz svog života, sve nas nečemu nauči. Sve se dešava sa razlogom - priznao nam je Marko pred proslavu Nove godine.

BONUS VIDEO: