DEVOJKA MENSURA AJDARPAŠIĆA USPELA ONO ŠTO NIJEDNOJ PRE NIJE POŠLO ZA RUKOM: Šok-bomba direktno iz Crne Gore!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.03.2024 | 03:30


Mensur Ajdarpašić je pravo iz Elite otišao kod nje.

Foto: ST/D. KADIĆ
DEVOJKA MENSURA AJDARPAŠIĆA USPELA ONO ŠTO NIJEDNOJ PRE NIJE POŠLO ZA RUKOM: Šok-bomba direktno iz Crne Gore!

Mensur Ajdarpašić, doskorašnji učesnik "Elite", vratio se u rodnu Crnu Goru i grad Bar nakon napuštanja rijalitija. Na društvenim mrežama pojavila se informacija da je Mensur navodno imao ugovor samo do 1. marta, te da je zbog toga napustio rijaliti, iako je važio za jednog od favorita.

Mensur je otkrio razlog napuštanja rijalitija, pa priznao da je sada emotivno ispunjen, zauzet i, kako on dodaje, totalno oduzet, s obzirom da mu je samo jedna devojka u mislima i srcu, a upravo je ona razlog zbog kog je Ajdarpašić bio odsutan u rijalitiju, te nijednoj devojci nije ostavljao prostora ni da pomisli da mogu biti više od prijatelja:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mensur Ajdarpašić

 

- Zato što sam imao potrebu da se vratim nekome koga jako volim, cenim i poštujem maksimalno. Pored toga, imam i drugove koji su mi bitni i zdravi ljudi,porodicu i trenere. Odradio sam, a sa sigurnošću sada mogu da kažem da je teško da ću se vraćati više u te vode - otkrio je Mensur, pa dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

 

- Jedva sam čekao da izađem i da se vratim onoj bez koje nisam mogao. Preteško mi je palo da se odvojim od nekoga koga jako volim, a to me je sada još više vezalo i dalo mi lekciju da se ne odvajam od meni voljenih i voljene. Presrećan sam i prezadovoljan, u potpunosti je sve kako treba. Zauzet sam i oduzet, nema niko drugi osim jedne osobe - priznao je Mensur za Blic.

BONUS VIDEO: