ANITA IMALA TAJNU AFERU SA MAJINIM BIVŠIM DEČKOM: Matoroj skočio pritisak zbog ove informacije, Stanojlovićeva je varala na sve strane!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.03.2024 | 12:15


Jovana Tomić Matora je otkrila detalje Anitine afere sa Majinim bivšim dečkom.

Foto: TV Pink/printscreen
ANITA IMALA TAJNU AFERU SA MAJINIM BIVŠIM DEČKOM: Matoroj skočio pritisak zbog ove informacije, Stanojlovićeva je varala na sve strane!

Anita Stanojlović je tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" komentarisala odnos i brak sa Jovanom Tomić Matorom, pa otkrila da je udaja za Matoru bila njena najveća greška, te da je sada tek shvatila koliko je Tomićeva podla, pokvarena i zla. 

Naravno, odmah nakon Anitinog izlaganja, reč je dobila Matora, koja je objasnila šta joj je sve bivša supruga priređivala:

- Je l' to znači da si se ti plašila njene reakcije ako ne pristaneš na venčanje? - upitao ju je novinar.

- Ne, uradila sam ono što sam želela. Niko mene nije terao ni na šta. Matora je bila super prema meni, ali i posvećena. Da sam znala da je toliko podla, ne bih nikada bila sa njom - kazala je Anita.

- Spremna si da je gledaš kako pati i da joj se svetiš? - upitao je novinar. POGLEDAJ GALERIJU

- Pa...jesam. Ne mogu ništa da osećam pozitivno prema njoj, jer je i ona mene gledala kako plačem za njom prošle godine, pa ništa nije uradila. Ja sam znala da ćemo se ona i ja u jednom momentu rastati, ali nisam ni sumnjala da će taj momenat izgledati onako. Ne mogu da verujem da je moju majku vređala, pričala za dete i mog brata. Moja loša stvar je prevara, njeno sve ostalo. Zla je, pokvara, pakosna, folirant. Nesrećna je, zato sve ovo radi - kazala je Anita.

- Ona je ovde i pre odnosa sa mnom imala neke ispade. Ona je posle intimnog odnosa sa mnom imala i odnos sa Zolom, a govorila je da me voli?! Onda se družila sa Bilalom, došlo je do nečega, a isto tako je govorila da me voli. Mene boli uvo šta priča ona. Ja dajem moje argumente i činenice i to je prosto tako. Ona meni deluje kao da želi opet neku reakciju od mene. Ona je bila ta koja je posle rijalitija prošle godine došla i rekla da mene samo želi i da ima emocije prema meni. Ja sam tad smatrala da je iskrena i da je to to. Ništa ne lažem, ona je stala pred ljude i rekla da me voli. Ona ima isti model ponašanja prema svima u odnosu. Ovo sad kad je ona pričala sa tobom Jovane, njoj se ništa nije poklapalo - kazala je Matora.

BONUS VIDEO: