EVO ŠTA TRUDNU ALEKSANDRU ČEKA NAKON POMIRENJA SA CAREM: Šah-mat, Majin otac uništio Filipa samo jednim potezom!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.02.2024 | 14:26


Taki Marinković se oglasio, pa potkačio Filipa Cara, nakon njegovih uvreda upućenih Maji.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic
EVO ŠTA TRUDNU ALEKSANDRU ČEKA NAKON POMIRENJA SA CAREM: Šah-mat, Majin otac uništio Filipa samo jednim potezom!

Maja Marinković je nedavno izjavila da je psihički nestabilna zbog toga što razmišlja o prethodnom odnosu, aludirajući na Filipa Cara, a on se hitno oglasio i udario na bivšu devojku.

- Što se tiče Maje ta osoba sve što priča i radi, radi da bi dobila neki aplauz u narodu a gora je od ikoga. Ne postoji nemoralnije, agresivnije, pokvarenije stvorenje koje je ušlo u tu kuću od nje. Ona nekog komentariše, sa ona dva grama mozga. Vidi da Ša, Janjuš i Aneli su negativci pa komentirajući negativno njih skuplja poene. Radi isto što radi Miljana Kulić, njih dve i imaju istu dijagnozu - rekao je Filip Car.

Do Maje ova izjava još uvek nije stigla, ali je njen otac, Taki Marinković, momentalno odgovorio na ove Filipove prozivke, pa ga postavio na svoje mesto, a ovo Car definitivno neće moći da izignoriše, pa nema sumnje da će se njihovo javno prepucavanje nastaviti:

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTVPink, Instagram.com/filip_car_capo_ck

Maja Marinković, Taki i Filip Car

 

- Taj Ološ iz Crkvenice koji se plaši mačke joj je prišao nakon njenog ljubavnog brodoloma sa Janjušem. Maja je tad bila povređena i zaljubila se u tog ološa. Kakva mu je žena? Šta će za nju da kaže, a to priča za Maju. Sve najgore mislim o njemu, neću da mu dajem na značaju nije vredan ni ime da mu spomenem - poručio je Taki za Pink.rs.

Pored Cara, Taki je potkačio i Aneli Ahmić, za koju smatra da je samo i isključivo Majin fan i da pokušava da je oponaša, zbog čega je i uplovila u odnos sa Janjušem.

BONUS VIDEO: