POSLE OVOG ĆE IMATI POSLA S MATOROM I JANJUŠEM: Milica i Bora progovorili o rijaliti parovima, ovo im stvarno NIJE TREBALO!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.02.2024 | 13:15


Nekadašnji zadrugari podržali vezu preljubnice Anite Stanojlović, dok su sumnjičavi prema ljubavnoj priči bivšeg košarkaša.

Foto: Pink
POSLE OVOG ĆE IMATI POSLA S MATOROM I JANJUŠEM: Milica i Bora progovorili o rijaliti parovima, ovo im stvarno NIJE TREBALO!

Poznati rijaliti par Milica Kemez i Bora Santana progovorili su o aktuelnim parovima u ''Eliti'', pa otkirli svoj sud o novim rijaliti ljubavima.

Naime, oni su najpre istakli da pomno prate dešavanja u Beloj kući, što ih čini kompetentnim da komentarišu tamošnja dešavanja, a onda su prvo izneli svoje mišljenje o Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću, kao i o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu.

- Veoma je turbulentno. Dosta su zanimljivi i komentarisani, svi pričaju o aktuelnim parovima. Čini mi se da najveću pažnju izazivaju Anđelo i Anita. Oni su slatki, stvoreni su jedno za drugo, našli su se i lepo izgledaju zajedno - rekla je Milica za Pink.rs, a onda prokomentarisala Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić:

 - Videćemo dokle će taj Janjuš da dogura, definitivno je da on ima emocije prema Aneli. 

Foto: e-stock

Bora Santana i Milica Kemez kažu da redovno prate dešavanja u "Eliti"

Bora se složio sa tim da su ova dva para najaktuelnija u ovoj sezoni popularnog Pinkovog rijatlija, te istakao da su i njemu oba simpatična.

Podsećamo, Anita Stanojlović ušla je u "Elitu" kao novopečena supruga Jovane Tomić Matore, koju je varala i na sam dan njihovog spektakularnog venčanja u Crnoj Gori. Nakon što ju je raskrinkala devojka iz Hrvatske Matea Car sa kojom se sve vreme dopisivala i planirala da se vidi sa njom, Matora je odlučila da se razvede od nje. Iako je neko vreme dramila, pravila scene ne bi li joj i dalje zakonita supruga oprostila prevatu, te navodno patila što ju je izgubila, čim je na vratima Bele kuće ugledala Anđela Rankovića, zaboravila je sve.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, nakon što je rasturila brak, u srećnoj je vezi sa Anđelom

Od tada uživa u vezi sa muškarcem, tvrdeći da je žene više ne zanimaju.

S druge strane, Janjuš i Aneli su se smuvali nakon što je Ahmićka skrenula pažnju javnosti šok-pričom kako joj je Stanija doborojević preotela muža. On je u međuvremenu doživeo porodičnu tragediju, zbog koje je neko vreme proveo van rijalitija. Pošto je tek napolju video njeno pravo lice koje je počela da pokazuje u Beloj kući u njegovom odsustvu, po povratku je tvrdio da je među njima gotovo, međutim, nije mnogo prošlo, a njih dvoje su se pomirili.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević često trpi kritike zbog veze sa Aneli Ahmić

Zbog ove veze Janjuša mnogi osuđuju, a kada se opet napolju suočio sa negativnim komentarima, bivši košarškaš burno je reagovao. Pokušao je da se obračuna sa ljudima koji su mu pisali i vređali ga zbog Aneli, kao i sa dvoje bivših zadrugara koji su ga negativno komentarisali Jelenom Baloš i Banetom Đokićem.

Ubrzo zatim, nekadašnji drugar Bane ga je prijavio policiji i protiv njega podneo krivičnu tužbu, zbog pretnji koje mu je Janjuš javno uputio.

BONUS VIDEO: