"KAD ŽELITE DA USREĆITE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA ODVEDITE GA NA EXPO" Predsedsednik Srbije i Siniša Mali se provozali do gradilišta! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.05.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Expo 2027 predstavlja značajan projekat za Srbiju, a obilazak radova na ovom događaju pruža uvid u progres koji se ostvaruje.

"KAD ŽELITE DA USREĆITE PREDSEDNIKA ALEKSANDRA VUČIĆA ODVEDITE GA NA EXPO" Predsedsednik Srbije i Siniša Mali se provozali do gradilišta! (VIDEO)

Foto: Printscreen//Instagram/mali_sinisa

Ministar finansija Siniša Mali se oglasio na svom zvaničnom Instagram nalogu sa objavom koja je privukla pažnju javnosti. Ovog puta, ministar je bio u društvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok su zajedno obilazili radove na Expo 2027. Uz objavu, Mali je podelio i video zapise sa ovog događaja, pružajući uvid u njihov obilazak.

- Kad želite da usrećite predsednika Aleksandra Vučića odvedite ga na Expo 2027. - stoji u opisu objave.

 

 

Expo 2027 predstavlja značajan projekat za Srbiju, a obilazak radova na ovom događaju pruža uvid u progres koji se ostvaruje. Ministar Mali je istakao značaj tog događaja kroz svoju objavu na Instagramu, ističući prisustvo predsednika Vučića i njihovu zajedničku podršku ovom projektu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put je pokazao i snimio ono o čemu je više puta govorio - kako sedne za volan škode s prijateljem i ministrom Sinišom Malim, pa obilaze Beograd, da vide kako napreduju brojni radovi.

- Siniša, ovde sam u ovoj zgradi 169 živeo 23-24 godine - kazao je predsednik ministru po počeo da mu pokazuje i nabraja blokove po Novom Beogradu jer ga dobro poznaje pošto je tu odrastao.

Kako se može videti na snimku, predsednik se s ministrom uputio ka mestu gde se gradi kompleks EXPO 2027.

- Ko koga ovde maltretira procenite sami. Nastaviće se... - napisao je predsednik u opisu snimka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (26)

Loading
Ana

13.05.2024 11:48

Predsednik je veliki vizionar i zna koliko je expo znacajan za Srbiju

Igor

13.05.2024 11:48

Vesela i radna atmosfera,podrska za ovako lepe projekte.

Ana

13.05.2024 11:54

EXPO će doneti nove mogućnosti za saradnju i razmenu iskustava

David

13.05.2024 11:54

"Ovo je divan primer kako podržati našeg predsednika i istovremeno promovisati značajne projekte poput Ekspo-a. Bravo!"