OVAKO JE MILJANA PROGANJALA ZOLU: Pojavili se novi SKANDALOZNI dokazi, Kulićeva ponovo LAŽE u Eliti!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 12.02.2024 | 19:15


Zola raskrinkao bivšu devojku, nakon što je iznela laž o njemu u Eliti!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com
OVAKO JE MILJANA PROGANJALA ZOLU: Pojavili se novi SKANDALOZNI dokazi, Kulićeva ponovo LAŽE u Eliti!

Diskvalifikovani takmičar "Elite" Lazar Čolić Zola i dalje boravi u Beču, dok je njegova bivša devojka Miljana Kulić u rijalitiju, u koji se vratila u petak, nakon skandala u austrijskoj prestonici. Miljana je u "Eliti" nakon povratka saopštila Marku Đedoviću da je Zola stupio u kontakt sa njom i da joj je rekao da je voli, a Čolić je demantovao ovo.

Naime, on je objavio prepiske sa Miljanom u kojima se vidi da ona traži od njega da joj se javi i emotivno ga ucenjuje, kao i da više puta pokušava da ga pozove putem audio, ali i video-poziva.

- Javi se na minut, nećeš me ni čuti ni videti. Nije ti nimalo žao? - pisalo je u porukama koje je Kulićeva poslala svom bivšem.

- Ma ne laže, nije ona u tom fazonu - napisao je Zola.

Foto: Instagram.com

Privatne prepiske Miljane i Zole

Inače, Miljana je navela i da je Asmin Durdžić od Zole tražio da rastavi Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, što izgleda nije tačno. 

Durdžić je stupio u kontakt sa Zolom, a prepise je javno objavio, u kojim Čolić kaže da Miljana priča laži, pa mu dao vetar u leđa za njegovu vezu sa Stanijom Dobrojević. 

- Šta ti pričaš da sam ja tebe zvao da razdvojiš Aneli  i Janjuša? - upitao je Asmin Zolu, a on mu je odgovorio:

- Druže, jesi li ti normalan? Ti nam pričao sve najgore o Aneli i govorio kako se srećan jer si uspeo da je se rešiš i nađeš ženu poput Stanije, pusti Miljanu i njene boleštine to radi namerno jer želi da ja uđem bato, a meni puca k*rac za njima svima nastavljam dalje svojim životom. Poz za tebe i budi dobar prema Staniji! Šta god ljudi pričaju ona ti je žena mangup. Pozdrav - napisao je Čolić.

- Hvala brate, vidim sve poludelo. Ova ušla i slala sve iste sekunde - dodao je Asmin Durdžić uz emotikone koje plaču od smeha. 

Foto: Instagram.com

Zolina prepiska sa Asminom

BONUS VIDEO: