LEPI MIĆA DAJE INSTRUKCIJE, KAMERA SVE USNIMILA: Provalio Matorinu igru, pa HITNO pozvao Anitu i Anđela!


IZVOR: Republika/A.N. - 03.02.2024 | 02:00


Stanojlovićeva dobila bitne savete!

Foto: ST/Nikola Mutić
LEPI MIĆA DAJE INSTRUKCIJE, KAMERA SVE USNIMILA: Provalio Matorinu igru, pa HITNO pozvao Anitu i Anđela!

Danas je pred sam kraj emisije "Gledanje snimaka" došlo do novog nervnog sloma Jovane Tomić Matora, a sve zbog ljubavnog odnosa Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, koji je iz dnaa u dan sve prisniji i bolji. 

Nakon emisije Lepi Mića je Anitu i Anđela pozvao u pab "Prijatelji" kako bi im dao savete kako da se ponašaju u nastavku rijalitija. On je želeo da im skrene pažnju na neke njihove greške, kao i na pakleni plan koji ima Matora, kako bi ugrozila njihovu vezu, kako on smatra. 

Govori kako si ti loša ali sa pravom, kažeš: "Jesam, prevarila sam te" i kraj priče. Ona što pati, pogrešna procena, ali kada sa njim ulazi u raspravu ona samo priča kako si ti loša. Nemoj da se vraćaš unazad, i da pričaš da ti je žao, da ti je žao ne bi je varala - govorio je Mića.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Lepi Mića

Ti pričaš za dete, pa za putovanja. Mića hoće da ti kaže da pokušava da te uvlači u svaku priču. Okej svadbu ste zajedno pravile - rekao je Anđelo.

Đedović misli isto kao i ja. Imali ste sprdnju od veze, nije vredela ništa, ona nije verovala u tebe, pa ti u nju, pa je varaš na venčanju. To što se ona zaljubila u tebe to je njen problem. Rekao sam joj da je Anita ne voli, i sve je tako bilo kad se smuvala sa tobom. Nije se ona oženila sveticom, pa da priča kako je to bajno. I to je tako, ona treba da gleda svoju budućnost, svako vraćanje je na tvoju štetu - nastavio je da priča Lepi Mića. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, Anđelo Ranković i Lepi Mića

Anđelo i Anita su nakon toga otišli na spavanje, a ostaje da ispratimo da li je Stanojlovićeva poslušati savete koje je dobila od starijeg cimera i uspeti da ostane imuna na sve što Matora komentariše za crnim stolom i iznosi o njihovom odnosu. 

BONUS VIDEO: