ZOLA KUPIO KARTE, VODI MILJANU U BEČ! Novi detalji plana koji kuju Kulićka i Čolić, njeni roditelji NE SLUTE šta im se sprema! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 25.01.2024 | 21:40


Miljana kod kuće krije da je Zola kupio karte, najviše zbog majke. Zna da će Marija da je spreči da otputuje!

Foto: youtube.com/pink.rs
ZOLA KUPIO KARTE, VODI MILJANU U BEČ! Novi detalji plana koji kuju Kulićka i Čolić, njeni roditelji NE SLUTE šta im se sprema! (FOTO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nakon njene diskvalifikacije iz Elite smišljaju gde će da pobednu kako bi živeli zajedno, a di džej iz Dervente je, kako saznajemo, sada iznenadio Nišlijku time što hoće da je vodi u Beč! Naime, Zola je Miljani fotografisao karte koje je kupio kako bi što pre otputovali.

Foto: instagram.com

Miljana je otišla u Niš samo po stvari i da na kratko vidi sina Željka 

 

- Zola je Miljani slikao avionske karte i plan je da iz Beograda što pre lete za Beč. On je, kako je poznato, neko vreme bio tamo, a tek planira da živi u Austriji, pa je Miljani rekao da što pre dođe do njega. Iako se spekulisalo da li je Zola stvarno u Beču, istina je da je nekoliko puta putovao u Derventu, ali u narednom periodu planira da se stacionira u austrijskoj prestonici - priča nam upućen izvor i dalje otkriva:

- Miljana kod kuće krije da je Zola kupio karte, najviše zbog majke. Zna da će Marija da je spreči da otputuje. Rekla je sestrama da se ne bi brinule i nekim ljudima sa kojima se telefonom čula u Beogradu, tako da roditelji nemaju pojma šta se dešava! 

Foto: e-stock

Miljana Kulić

 

Podsećamo, kontroverzna učesnica "Elite", Miljana Kulić, odlukom Velikog šefa diskvalifkovana je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja. Ona je, naime, tokom današnjeg dana u više navrata imala sukobe sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a kako se vidi na snimku koji je sada osvanuo na društvenim mrežama, Nišlijka ga je udarila šoljom u glavu.

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Miljanina majka Marija ne sluti šta se sprema

 

Kulićeva je prišla Macanovićevom krevetu i, dok je on spavao, prišunjala se sa šoljom u ruci i zafrljačila ka njegovoj glavi. Učenici koji su bili pristuni u spavaćoj sobi su odmah pritrčali kako bi je razdvojili od njega, a zatim je hitno i izvedena iz Bele kuće.

 

BONUS VIDEO: