ESKALIRAO RAT VODITELJKI! Milica Kemez URNISALA Anu Radulović, vratila joj MILO ZA DRAGO! ŠOK! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.01.2024 | 21:00


Šok u emisiji, Milica Kemez žestoko potkačila koleginicu Anu Radulović!

Foto: republika
ESKALIRAO RAT VODITELJKI! Milica Kemez URNISALA Anu Radulović, vratila joj MILO ZA DRAGO! ŠOK! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna učesnica rijalitija "Zadruga" i voditeljka Milica Kemez, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Kemezova nam je otkrila da je nedavni Božić provela u suzama, jer ju je uhvatila nostalgija zbog roditelja koji joj nedostaju.

- Poslednji put sam plakala za Božić. Nekako kad su ti praznici, ja sam posebno emotivna. Bora i ja smo bili sami kod kuće, došla je moja sestra, pa smo zajedno lomili česnicu, razmišljala sam koliko mi fale roditelji, da to bude malo veće, ali znaš kako kažu... Dok imaš s kim da lomiš, dobro je - iskrena je bila voditeljka, te priznala da je prestala da broji koliko puta joj je srce bilo slomljeno:

POGLEDAJ GALERIJU

- Uh, mene pitaš koliko mi je srce bilo slomljeno... Mnogo, mnogo puta. Neke rane se nikad ne zacele, ali dosta njih jeste. Radim na tome da ih sama zacelim, koliko mogu.

Sa Milicom smo odigrali i našu već čuvenu igricu "3 pa 1", u kojoj je morala da izvlači imena svojih kolega sa RED TV-a, te ih poređa koga najviše, a koga najmanje gotivi, međutim, kada je red došao na Anu Radulović, voditeljka nije želela da je komentariše, već je samo stavila na - poslednje mesto!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Milica Kemez u emisiji "Lično sa"

- Što se tiče kolega, rekao si mi da ih poređam od osobe koju najviše volim, do koju najmanje... Prvi kolega Bora Santana, svakako, s njim najviše volim da radim, zasmejava me, pored toga što smo zajedno, zanimljiv je i kao kolega. Posle njega ide Jelena Pešić, moja bivša najbolja drugarica, tako da ću nju staviti na drugo mesto. Treće mesto Anastasija Buđić, ona mi je jako zanimljiva. Četvrti je Stefan Kandić Kendi, dobar je dečko. Peto mesto ide Filipu Đukiću, s njim sam radila jutarnji progam i mislim da nedostaje. Šesti je Stefan Milošević Panda, samo zbog njegovog humora. Nije uvek toliko smešan, ali ume da ubode dobru foru. Zatim ide Sanja Stanković, s njom je isto zanimljivo da radim. Dalila Dragojević, zanimljiva tiktokerka, interesantna je. I, evo, na poslednjem mestu Ana Radulović - navela je Kemezova uz osmeh, a šta nam je još otkrila iz svog privatnog života i kakvu svadbu sprema sa Borom Santanom, pogledajte u video prilogu na vrhu tekstu.

Inače, podsećanja radi, Ana Radulović je u našoj emisiji "Lično sa" takođe dobila ovaj zadatak, te tada Milicu Kemez stavila na pretposlednje mesto, dok je poslednje pripalo Dušici Jakovljević koja je u tom periodu dala otkaz na televiziji Pink.

BONUS VIDEO: