KAČAVENDA SE OBRATILA JANJUŠU: Njene reči kidaju dušu, u SUZAMA pogledala u kameru (FOTO)


IZVOR: P. R. - 11.01.2024 | 05:45


Poslala mu poruku koja slama srca na komade!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
KAČAVENDA SE OBRATILA JANJUŠU: Njene reči kidaju dušu, u SUZAMA pogledala u kameru (FOTO)

Učesnici rijaliti šou-programa "Elita" su i dalje u neizvesnosti povodom Marka Janjuševića Janjuša i njegovog razloga napuštanja imanja u Šimanovcima. Iako je javnost upoznata sa tugom koja je zadesila porodicu nekadašnjeg košarkaša, stanovnici Bele kuće još uvek nisu dobili zvanično obaveštenje o njegovom odlasku. Pitanje koje lebdi u vazduhu je da li će se Janjuš vratiti pred kamere ili će odlučiti da provede vreme sa svojom porodicom u ovim teškim trenucima.

Jedan od trenutaka koji je obeležio početak današnje radio-emisije "Amnezija" jeste emotivna poruka Milene Kačavende upućena Janjuševiću. Ona je istakla da stolica koju je Janjuš zauzimao i dalje ostaje prazna, te da nedostaje njihovom kolektivu.

- Stolica je i dalje prazna, mog kolege Janjuša i dalje nema. Ovom prilikom poručila bih mom dragom kolegi gde god da si, nedostaješ nam i mislimo na tebe. Željno te iščekujemo i šta god da se dešava držimo ti fige i mislimo na tebe - poručila je Milena i raznežila učesnike "Elite" i gledaoce kraj malih ekrana.

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kaćavenda se obratila Janjušu u Eliti

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u sredu, 27. decembra na Kolovratu u rodnom Prijepolju, nedaleko od porodične kuće, nakon što je nekoliko dana ranije pronađen mrtav u svom iznajmljenom stanu u centru Beograda. Njegova smrt mnoge je ostavila bez teksta, a malo je reći da je ispraćaj na večni počinak zaledio krv u žilama.

Nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom.

Foto: printscreen/instagram.com

Janjuš izgubio brata Mihaila

BONUS VIDEO: