VELIKI ŠEF ZAPREPASTIO UKUĆANE NOVOM ODLUKOM: U Beloj kući nastao muk, danas se u Eliti sve menja!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.01.2024 | 08:24


Ivana Šopić saopštila je ukućanima šta će se dogoditi večeras, oni zanemeli od šoka.

Foto: Ilustracija
VELIKI ŠEF ZAPREPASTIO UKUĆANE NOVOM ODLUKOM: U Beloj kući nastao muk, danas se u Eliti sve menja!

U "Eliti" su se sinoć održale još jedne nominacije, a ukućani su redom komentarisali potrčke, te izabrali da nominuju Anitu Stanojlović, koja je u izolaciju boravila sa Anđelom Rankovićem.

Anita nije bila iznenađena, te nije previše komentarisala ovu odluku cimera, a Odabrani učesnici i njihova odluka-sve je šokirala. Naime, oni su poslali u izolaciju Nikolu Lakića, koji će se boriti sa Anitom, ali i takmičarkom, koju je nominovala publika.

- Jesam, iskreno, iznenađen sam. Čudno mi je, ne znam ko bi mogao tu sa nama - rekao je Lakić. POGLEDAJ GALERIJU

 

Za sam kraj nominacija, Ivana je podigla: Slađu Bošković, Saru Marbelju, Marijanu Špirić i Vivien Kurtović, kojima su gledaoci večeras ukazali najmanje poverenja.

Ali, najmanje poverenja ukazali su Marijani, te je tako ona nominovana za izbacivanje pored Lakića i Anite.

U Eliti dugo nije bilo izbacivanja, zbog praznika, pa su ukućani veoma zbunjeni i ne znaju šta ih sada ćeka, s obzirom da dugo nisu "opipali" puls publike, koja ih prati u stopu.

Danas će takmičari saznati ko ima najmanji broj glasova i ko će zauvek napustiti velelepno imanje u Šimanovcima, a ova odluka gledalaca definitivno će promeniti tok rijalitija, s obzirom da je svako od nominovanih, na neki način, obeležio ovu sezonu i uticao na istu. Anita će dan provesti bez Anđela, s obzirom da nominovanim učesnicima nije dozvoljena komunikacija sa ostalim ukućanima, a videćemo kako će se ovo odraziti na njihovu vezu, koju su nedavno ozvaničili, nakon što je Anđelo saznao koliku podršku zajedno imaju.

BONUS VIDEO: