JANJUŠ OBJAVIO STIHOVE KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Potresnim rečima se obratio bratu, SRCE SAMO ŠTO NE PUKNE! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 29.12.2023 | 08:10


Od ovih reči podilazi jeza, bol ga potpuno razorio!

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official
JANJUŠ OBJAVIO STIHOVE KOJI LEDE KRV U ŽILAMA: Potresnim rečima se obratio bratu, SRCE SAMO ŠTO NE PUKNE! (FOTO)

Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika "EliteMarka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt zabezeknula je mnoge, a kako je Republika  saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

On je na večni počinak ispraćen u sredu, 27. decembra u rodnom Prijepolju na Kolovratu, nedaleko od porodične kuće, a malo je reći da je prizor na sahrani slomio mnoga srca. Da tuga i bol ne jenjavaju govori i Janjuševa poslednja objava na društvenoj mreži Instagram, koji se ponovo obratio pokojnom bratu uz stihove balade "Amanet" koju izvodi folk pevač Dejan Matić.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš se obratio bratu Mihajlu na Instagramu

"Da falićeš mi znam, svaki minut, svaki dan, u to budi siguran... Na svetu nisi bio sam, putuj spokojan", reči su pesme koje je utučeni Janjuš posvetio svom pokojnom mlađem bratu Mihajlu.

Podsećanja radi, nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom. Prema poslednjim informacijama, naložena je obdukcija sa toksikologijom kako bi se utvrdio uzrok njegove iznenadne smrti.

Foto: republika

Janjuš se bacio na sanduk na sahrani brata Mihajla na Kolovratu u Prijepolju

Tokom sahrane, Janjušević se iznenanada bacio na Mihajlov sanduk i počeo da urla od bola, dok su svi okupljeni ridali i jecali.

- Ti najlepši braco... Lepoto moja! Što ne reče nešto, brate moj? Joj, brate moj, kako ću ja bez tebe... Što mi ništa nisi rekao?! Prerano si otišao... Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj! Skočio bih za tobom dole - kukao je Marko dok se sahranjivao brata, koji inače sa njim nije ni bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali dok je bio živ.

BONUS VIDEO: