DESINGERICA POSLAO MAJI PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Osvanuo dokaz na mrežama, svi se pitaju o čemu se radi (FOTO)


IZVOR: P. R. - 19.12.2023 | 10:35


Ovo je tajna njihovog odnosa?

Foto: ST/Nemanja Pančić/ST/Nikola Mutić. Printscreen
DESINGERICA POSLAO MAJI PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA: Osvanuo dokaz na mrežama, svi se pitaju o čemu se radi (FOTO)

Tokom leta je dosta pažnje privukla navodna afera između oženjenog trepera Dragomira Despića, u javnosti poznatiji kao Desingerica, i poznate rijaliti učesnice Maje Marinković. Iako su oboje demantovali ove navode, nedavni događaji ukazuju na potencijalno zanimljiv razvoj situacije.

Naime, na nedavnoj žurki na imanju u Šimanovcima, aktuelna učesnica "Elite" je začula Despićevu pesmu "Čokolada" i svojim plesom privukla pažnju, uključujući i trepera. Video snimak koji je Desingerica podelio na svom društvenoj mreži Instagram prikazuje Maju kako citira stihove pesme uz karakterističan pokret rukama, što je izazvalo razne spekulacije o njihovom tajnom odnosu.

- Nikada nećeš biti gas - citirala je starleta Desingericu uz karakterističan pokret rukama koji poseduje popularni treper.

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, iako je u početku izgledalo kao da je Maja Marinković samo prijateljski razgovarala sa treperom ovog leta, a medijsko interesovanje je postepeno uvećavalo značaj tog razgovora. Međutim, s vremenom se sve više čini da između njih postoji neki tajni dijalog koji je samo njima poznat. Pitanje je šta će se dogoditi nakon što Maja izađe iz rijalitija i da li će ta situacija podgrejati strasti.

Podsećanja radi, Maja se pre nekoliko meseci oglasila povodom spekulacija da je u šemi sa poznatim reperom.

- Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom - kazala je Marinkovićeva tada.

BONUS VIDEO: