ŠOK REAKCIJA FILIPA CARA NA VEČERAŠNJI SUSRET ALEKSANDRE I DEJANA: Otkrio šta je poručio verenici pre suočavanja sa bivšim!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.09.2023 | 21:15


Filip Car se oglasio povodom Aleksandrinog gostovanja sa Dejanom u emisiji "Narod pita".

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock
ŠOK REAKCIJA FILIPA CARA NA VEČERAŠNJI SUSRET ALEKSANDRE I DEJANA: Otkrio šta je poručio verenici pre suočavanja sa bivšim!

Večeras će na programu TV Pink uživo biti emitovana poslednja emisija "Narod pita" ove sezone, samo noć pred početak emitovanja "Elite", rijalitija koji će oduševiti sve gledaoce, a u studio stižu ni manje ni više nego pobednica šeste "Zadruge" Aleksandra Nikolić i pobednik prethodne, pete "Zadruge", Dejan Dragojević.

Ovo će biti njihovo prvo suočavanje, nakon njene javne prevare i raskida, a Filip Car, sa kojim je sada Aleksandra u vezi, odmah se oglasio putem lajva i otkrio kako je on reagovao, kada je čuo da će mu se devojka danas naći oči u oči sa bivšim verenikom:

Foto: ATA Images/M.M., instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

 

- Znali smo da će biti tako, pričali smo ona i ja... On je mogao da odbije, ali treba publiciteta, neka, neka odradi još to - prokomentarisao je Car.

 

 

Da podsetimo, nedavno je došlo do brutalne svađe Dejana i Filipa, kada je Dragojević izneo niz gnusnih uvreda na Aleksandrin račun, a kako će ona na sve odgovoriti - ostaje nam da ispratimo u večerašnjoj emisiji.

BONUS VIDEO: