OTKRIVENA VELIKA TAJNA ZADRUGE 6: Šutnula Zvezdana Slavnića, pa obelodanila detalje! (VIDEO)


IZVOR: P. R. - 08.07.2023 | 13:30


Evo zašto je bivši robijaš dobio šut-kartu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OTKRIVENA VELIKA TAJNA ZADRUGE 6: Šutnula Zvezdana Slavnića, pa obelodanila detalje! (VIDEO)

Tokom sinoćnog izdanja emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je, između ostalog, zvezdu rijalitija "Zadruga" Maju Marinković, koja je ovom prilikom otvoreno pričala o svojoj romansi sa bivšim robijašem, Zvezdanom Slavnićem, koji je s njom prevario svoju ljubavnicu, Anđelu Đuričić.

Naime, Marinkovićevoj se nešto kasnije u emisiji pridružio i otac, Radomir Taki Marinković, koji se zajedno sa svojom mezimicom osvrnuo na jednu od glavnih tema šeste sezone.

- Ja Anu gotivim. Ništa joj nisam uradila, to je Anđela uradila. Ona je ove godine pokazala da je jedan ortodoksni ološ. I ja sam bila ljubavnica, ali nisam bila đubre. S Anom sam u dobrim odnosima, ne znam zašto je sad osuđuju zbog Ace. Svi su sad pošteni i fini, a ne znaju šta može da nam se desi. Poslala mi je poruku pre emisije, rekla je da se vidimo sutra. Što da ne, ja prihvatam sve to, a i Bilal nju jako voli. Ne bijem tuđe bitke, važno mi je samo kako neko mene gleda - kazala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6 Narod pita

- Taki, kako je tebi izgledao odnos Maje i Zvezdana - upitao je voditelj.

Video sam da je to zacrtala i da je želela, ja nisam ništa mogao da uradim po tom pitanju. Nije mi se dopalo, ali se nisam pitao - istakao je Taki, a Maja se ubacila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković Zadruga 6 Narod pita

Nije to kliknulo među nama. Zaista nije bilo to "nešto", što mene radi - bila je kratka i jasna Marinkovićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

BONUS VIDEO: