CAR BIO SA 20 ZADRUGARKI! Ovo su sve bivše devojke kontroverznog učesnika rijalitija, nema koju NIJE OVERIO! (GALERIJA)


IZVOR: P. R. - 28.06.2023 | 18:40


Spisak postoji, s njima je tresao krevet!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
CAR BIO SA 20 ZADRUGARKI! Ovo su sve bivše devojke kontroverznog učesnika rijalitija, nema koju NIJE OVERIO! (GALERIJA)

Jedan od najkontroverznijih učesnika svih sezona "Zadruga" zasigurno jeste Filip Car, a pored humora i šarma, na šta su devojke neretko "padale" u Beloj kući, prepoznatljiv je upravo i po mnoštvo veza koje je imao tokom boravka na imanju u Šimanovcima.

Naime, Car je u rijalitiju bio u emotivnom odnosu sa Minom Vrbaški, Sandrom Čaprić, Majom Marinković, Viki MitrovićDalilom Dragojević, Milicom Veselinović, Sanjom Stanković, Sanjom Grujić, Marijanom Zonjić, Anom Jovanović, kao i sa odnedavnom verenicom Aleksandrom Nikolić, s kojom je, po svemu sudeći, sada raskrstio. POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, kako je naveo jednom prilikom tokom boravka u rijalitiju, tu se spisak ne završava, te priznao da je bio intiman sa čak 20 učesnica "Zadruge".

- Kr*snuo sam do sada 20 zadrugarki! Baš sam malopre računao s koliko njih sam bio i iznenadio se. Za dve godine imao sam s*ks sa njih 20 i sve su bile u "Zadruzi". S nekima sam bio pre četvrte sezone, tokom rijalitija, pa pred početak pete sezone. Toliko žena, a ja kidam živce zbog k***etine Dalile - rekao je Car.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Filip Car i Dalila Dragojević

Inače, kako je Republika saznala, Filip je bio intiman i sa trenutno ozloglašenom Anđelom Đuričić, a sve se desilo pod velom tajne u Hrvatskoj, dok je Nikolićeva boravila u Beogradu, ne znajući da je verenik vara, a detalje afere možete pročitati OVDE.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Filip Car

BONUS VIDEO: