JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA! Osmakčić opleo po zadrugarima, pa brutalno osuo po Anđeli: Zakucala je, stigla ju je KARMA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.03.2023 | 21:00


Nova epizoda emisije "Jovana sa porodicama zadrugara" je na našem jutjub kanalu Republika TV!

Foto: Republika TV
JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA! Osmakčić opleo po zadrugarima, pa brutalno osuo po Anđeli: Zakucala je, stigla ju je KARMA! (VIDEO)

U želji da aktuelne zadrugare upoznate u najboljem svetlu, naša ekipa je ovog puta video-pozivom stupila u kontakt sa nekadašnjim zadrugarom Markom Osmakčićem.

Kako kaže radi puno, prvenstveno je teniski trener, a što se muzike tiče njom se bavi povremeno. U Zadrugu ne planira da se vraća, ali itekako zna šta bi rekao sada za crnim stolom.

Poznato je i da je Anđelu Đuričić oštro komentarisao, a sada je otrkio šta sada misli.

- Za Anđelu sam to uvek pričao i uvek sam tvrdio, ljudi su me posle dizali u nebesa, kad je tek bila početka faza udvaranja, već tad sam dobijao poruke. Na kraju se ispostavilo da je ona nadmašila ono što sam ja govorio za nju, ja sam mislio u nekim limitima ajde to je to, ona je baš zakucala. Ona je prošle godine ljudima pila krv na slamku, osuđivala i koga treba i koga ne, sad ona gore radi, ali svakog snađe neka karma.

Šta je Marko još rekao poslušajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: