CAR ZAFRLJAČIO BEBICU: Haos epskih razmera u "Zadruzi", obezbeđenje sprečilo MAKLJAŽU, a onda je usledila HOROR SCENA - Anita urlikala iz petnih žila! JEZIVO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.12.2022 | 09:10


Dok su se Miljana Kulić i Anita Stanojlović svađale, Filip Car i Nenad Macanović Bebica su se sukobili, te zamalo nije nastao haos u jutarnjim časovima.

Foto: Printskrin/RTV PINK
CAR ZAFRLJAČIO BEBICU: Haos epskih razmera u "Zadruzi", obezbeđenje sprečilo MAKLJAŽU, a onda je usledila HOROR SCENA - Anita urlikala iz petnih žila! JEZIVO! (VIDEO)

Žestok karambol Miljane Kulić i Anite Stanojlović nastavio se i u garderoberu, kad je Miljana želela da uništi njene lične stvari, ali su je zadrugari i obezbeđenje na vreme sprečili. Međutim, zbog ove situacije zaratili su Filip Car i Nenad Macanović Bebica, koji su sve vreme stajali između njih dve i pokušavali da ih razdvoje.

- Filipe, pomiri se od mene. Popuši mi k*rac - rekao je Bebica.

- Od*ebi od mene, popuši ti meni k*rac, ja te nisam udario niti zakačio, ja da te udarim, glavu bih ti otkinuo. Nemoj da ti uši iščupam, j*bem li te u usta, nemoj da me nerviraš - uzvratio mu je Car. 

- Šta je bilo?! Ja ti kažem, možeš da mi popušiš - vikao je Macanović

- Nemoj da te navučem za uši - rekao mu je Car, a zatim ga uhvatio rukom za glavu i odgurnuo od sebe. POGLEDAJ GALERIJU

Miljana se nakon brutalne rasprave sa Anitom i karambola Cara i Bebice, obrušila na Anitin krevet i krenula da cepa uspomene mlađe cimerke sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, koji je pre Anite bio u ljubavi upravo sa Kulićevom, kao i fotografije njenog sina. Stanojlovićeva je počela da urla iz petnih žila kada je ugledala šta Miljana radi, te počela da se bacaka po krevetima, a obezbeđenje ju je smirivalo.

- Drži je Zola, tamo mi je sve - urlikala je Anita. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: