OD MENE SE KRIJE SVAKA INFORMACIJA O ALEKS: Dejan progovorio o zdravstvenom stanju svoje drage, pa otkrio da li ulazi u rijaliti!


IZVOR: Republika - 19.10.2022 | 09:49


Dejan Dragojević tvrdi da ne može da se čuje sa Aleks, ali ni da je poseti

Foto: youtube.com/Zadruga Official
OD MENE SE KRIJE SVAKA INFORMACIJA O ALEKS: Dejan progovorio o zdravstvenom stanju svoje drage, pa otkrio da li ulazi u rijaliti!

Učesnica aktuelne sezone rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Nikolić privremeno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima, gde je neko vreme trpela ogromne bolove u grudima zbog implanta koji su zastareli.

Međutim, njen dečko, pobednik pete sezone "Zadruge 5", Dejan Dragojević, umesto da poseduje informacije o zdravstvenom stanju svoje drage, on tvrdi da mu ništa nije javljeno.

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official, Prochitaj

Dejan Dragojević u emisiji "Narod pita"

- Aleksandra i ja se nismo čuli, od mene se krije svaka informacija o njenom trenutnom stanju - počinje Dejan za Alo, i dodaje:

- Ne mogu da je zovem telefonom, posete su zabranjene, ne znam koliko će dana ostati u bolnici. Sve što sam saznao, saznao sam od produkcije, a to je da je operacija završena, da se probudila iz anestezije i da je doktor zadovoljan kako je sve prošlo. Čuo sam se sa njenom majkom Slovenkom, ali ni ona ne zna više detalja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić plače zbog bolova u grudima

Dejan je otkrio i kada se Aleksandra vraća u šou, ali naglasio da uprkos novonastaloj situaciji on ne planira da se useli u „belu kuću“.

- Aleksandri su izvađeni stari silikoni koji su se izlizali i počeli da smetaju njenom tkivu, nisu sasvim pukli koliko sam shvatio. Narednih 10 do 15 dana ona će imati previjanja u bolnici. Nakon toga će se vratiti u Zadrugu na dalji oporavak, ali ja neću ući u rijaliti - rekao je Dejan na kraju razgovora.

BONUS VIDEO: