KO JE ADAM LABUNSKI? Novi ZADRUGAR u javnosti se prvi put pojavio pre 7 GODINA, napravio je SKANDAL, a evo kako je NEKADA IZGLEDAO!


IZVOR: Republika - 12.09.2022 | 19:38


Novi učesnik Zadruge privukao je veliku pažnju javnosti.

Foto: Printscreen tv pink
KO JE ADAM LABUNSKI? Novi ZADRUGAR u javnosti se prvi put pojavio pre 7 GODINA, napravio je SKANDAL, a evo kako je NEKADA IZGLEDAO!

Novi zadrugar Adam Labunski uselio se na imanje u Šimanovcima u petak, 9. septembra, kada je svečano otvorena nova, šesta sezona popularnog rijalitija Zadruga.

Adam Labunski rođen je 1991. godine u Skoplju. Završio je nižu muzičku školu, a po zanimanju je turistički vodič. Ljubav prema muzici je nasledio od oca, pevača Ibre Labunskog, sa kojim je više puta i nastupao.

 

Adam je, inače, već poznat domaćoj javnosti, budući da se pre 7 godina prvi put pojavio na malim ekranima, kao učesnik muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde".

Svojim talentom i harizmom odmah je uspeo da osvoji žiri, a mnogi su njegovo pevanje tada uporedili sa legendarnim Tošetom Proeskim.

Foto: Printscreen Youtube/ Bajram Ajdaroski, Zvezde Granda, Sezam produkcija

Adam Labunski u takmičenju Pinkove zvezde 2018. godine

 

Nakon toga se u sezoni 2018/19 takmičio u „Zvezdama Granda“, međutim nakon nekoliko meseci je diskvalifikovan zbog sukoba sa drugim učesnikom, te izgubio šansu da postane nova Grandova zvezda.

Pevač je sada ponovo dospeo u žižu javnosti, kada je postao novi učesnik Zadruge, međutim, malo ko se seća kako je nekada izgledao: POGLEDAJ GALERIJU


Inače, Adam je veoma aktivan na društvenim mrežama, a sa svojim pratiocima često deli fotografije iz privatnog života. Tako su polovinom 2019. godine mediji pisali o njegovoj vezi s atraktivnom Džejlom Dacić. Po fotografijama se stekao utisak da je mladi pevač u srećnoj vezi, ali on nije niti potvrdio niti demantovao te informacije.

 

BONUS VIDEO: