Nakon što je rekao da bez Dalile ne može, Carev najbolji drug se ODMAH oglasio: Pravu sliku ćemo tek videti!


IZVOR: Republika - 23.06.2022 | 20:00


Najbolji prijatelj FIipa Cara se oglasio nakon njegovih reči o Dejanu i Dalili.

Foto: printscreen/instagram.com
Nakon što je rekao da bez Dalile ne može, Carev najbolji drug se ODMAH oglasio: Pravu sliku ćemo tek videti!

Filip Car je danas iznenadio sve za crnim stolom, ali i javnost kada je rekao da je za njega Dejan Dragojević pobednik pete sezone ''Zadruga'', a onda istakao da su svi neiskreni i da Dejan zaslužuje pobedu ne zato što je javno prevaren, nego zato što je najviše pretrpeo tokom svih ovih meseci.

Foto: E-stock

Filip Car o Dejanu Dragojeviću

Nakon ovog njegovog izlaganja, Carev najbolji drug Bruno Uremović se oglasio i rekao da se slaže sa Filipom, a onda prokomentarisao i odnos sa Dalilom Dragojević.

- Filip je oduvek bio ljudina i dobar čovek, već mesecima sam govorio o njegovim kvalitetima. Vremenom, sve više se vidi kakav je kao osoba i koliko u biti nije iskvaren, iako često ima ishitrene i nekada loše reakcije... Malo ko bi mogao da se izdigne iz situacije u kojoj jeste i komentariše bivšeg muža žene sa kojom je, a pritom da živi sa njim u istom prostoru. Generalno se slažem sa njim, Dejan je svašta prošao i sve preživeo, dušu je ostavio u rijalitiju i zasluženo bi bilo kad bi pobedio - priča Bruno za Pink i dodaje:

Foto: printscreen/instagram.com

Bruno Uremović

- Što se tiče Dalile, videćemo pravu sliku jako brzo, kada budu izašli iz "Zadruge", a malo je ostalo do kraja - zaključio je on.

BONUS VIDEO: