Umrlica Franja Osmakičića NE POSTOJI: Samo sat vremena pred sahranu Markovog oca, ono što je zatečeno na GROBLJU će vas naježiti!


IZVOR: Republika - 13.06.2022 | 13:10


Marko Osmakčić danas sahranjuje oca, a ono što je zetečno na groblju će vas frapirati!

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen
Umrlica Franja Osmakičića NE POSTOJI: Samo sat vremena pred sahranu Markovog oca, ono što je zatečeno na GROBLJU će vas naježiti!

Marko Osmakčić pre nekoliko dana hitno je napustio "Zadrugu" jer mu je preminuo otac Franjo Osmakčić, a sada su isplivali šok detalji o samoj sahrani. Naime, kako je preneo Pink.rs, sahrana Markovog oca će se održati danas u 16 časova na mesnom groblju u Laništima.  POGLEDAJ GALERIJU

 

 

Međutim. kako prenosi Pink.rs, na mesnom groblju u Laništima ne postoji čak ni umrlica Franja Osmakčića, te je vrlo neizvesno da li će do sahrane danas i doći. Dalje se navodi da je na groblju zatečeno nekoliko grobnih mesta porodice Osmakčić, no, nijedna ploča nije skinuta, niti je bilo šta primpremljeno za sahranu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić otac

 

 

Podsetimo, portal Republika.rs prethodnih dana pokušao je da stupi u kontakt sa Osmakčićem, kao i sa maćehom Renatom i prijateljima njegovim, ali odgovor nismo uspeli da dobijemo. Nakon što je napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja, Osmakčiću se gubi svaki trag. 

BONUS VIDEO: