DOK CAR GUTA DALILU POGLEDOM, JANJUŠ NE PRESTAJE DA BALAVI ZA MAJOM: Famozni četvorougao raskrinkan, isplivali DOKAZI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.12.2021 | 12:43


Već danima velelpno imanje na Šimanovcima, tresu ljubavni brodolomi, i dok jedni smatraju da će se famozni četvorougao raspasti, sinoćnja dešavanja su nas uverila u suprotno. Naime, dok je Janjuš balavio za Majom, Filip Car nije skidao pogled sa Dalile, čime je svima jasno, da su ovi odnosi ostali ne raščišćeni.

Foto: E-Stock, Instagram
DOK CAR GUTA DALILU POGLEDOM, JANJUŠ NE PRESTAJE DA BALAVI ZA MAJOM: Famozni četvorougao raskrinkan, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Već danima velelpno imanje na Šimanovcima, tresu ljubavni brodolomi, i dok jedni smatraju da će se famozni četvorougao raspasti, opet nova dešavanja govore drugačije. Naime, iako je protekla noć prošla kao po običaju sa haotičnim dešavanjima, desilo se i par zanimljivih situacija, koje svedoče, da Filip Car ne može da preboli Dalilu, kao ni Janjuš Maju.

Foto: printscreen

Janjuš vreba Maju Marinković

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije na kojima se jasno vidi da razmirice između ljubavnog para Maje Marinković i Filipa Cara nisu bile samo fikcija pojedinaca. Jedna od fotografija pokazuje kako Janjuš i dalje krišom gleda svoju veliku ljubav koja trenutku uživa u vezi sa njegovim bivšim prijateljem.

Foto: printscreen

Filip Car gleda u Dalilu Dragojević

Druga fotografija jasno govori o tome da Maja Marinković ne pravi bezrazložno dramu i da njen dečko i dalje ne odvaja Dalilu Dragojević, kao i da pomno prati svaki njen korak. Kako li će se nadalje odvijati situacija između bivših partnera, ostaje da saznamo.

BONUS VIDEO: