DEJAN POBEGAO IZ ZADRUGE! Dragojević nije mogao da podnese INTIMNI ODNOS Dalile i FIlipa Cara pa od muke ISKOČIO KROZ PROZOR! (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.11.2021 | 23:21


Nakon što je zadrugarima pušten snimak na kom se jasno vidi da FIlip Car i Dalila Dragojević imaju intimne odnose, Dejan Dragojević nije mogao da veruje šta se događa, ali ni da podnese prostor u kom je, te je odlučio da pobegne iz Bele kuće.

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević pobegao iz Zadruge

U Beloj kući traje emisije ''Gledanje snimaka'', a zadrugarima je pušten video klip na kom se jasno vidi da ljubavnica Dalila Dragojević i Filip Car imaju intimne odnose, što je Dejan Dragojević, Dalilin još uvek zakoniti suprug teško podneo.

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević besan zbog intimnog odnosa Dalile Dragojević i Filipa Cara

- Je*ote - uzdahnuo je Dejan.

- Znao si da će se desiti - rekla je Sandra Rešić koja ga je tešila.

- Znam, odvratno je za videti, fuj! - viknuo je Dejan.

- Nema više ništa, to je to! Samo možda neki drugi oblik, ali najgore je prošlo - dodala je Tara Simov.

- Očekivao sam ja to i ranije, a sad ću reći kad je to bilo. Imao sam u podsvesti da se neće je*ati na televiziji... Je*iga, nije isto znati i videti - govorio je Dragojević.

Foto: printscreen/pinktv

Dejan Dragojević iskače kroz prozor

Iako je većina zadrugara pokušala da ga smiri, Dejan nije uspeo da prihvati činjenicu da je njegova supruga Dalila spavala sa durgim muškarcem, dok je njega dok su bili u jubavi odbijala, te je odlučio da pobegne iz ''Zadruge''. On je to i učinio, iskočivši kroz prozor, a u toj nameri je pokušao da ga spreči Marko Đedović.