DEJAN DRAGOJEVIĆ PODIVLJAO, RAZBIO RUKU, PA DEMOLIRAO VRATA: Dalila supruga dovela do LUDILA, pa dozivao PORODICU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 24.10.2021 | 00:00


Dejan Dragojević potpuno je izgubio kontrolu nad emocijama, nakon što mu je Dalila Dragojević rekla da zauvek stavlja tačku na brak sa njim!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević udara vrata

 

Nakon što je Dalila Dragojević poručila svom suprugu Dejanu Dragojeviću da je stavila tačku na njihov brak u toku emisije ,,Pitanja novinara", mladi zadrugar je doživeo pomračenje, te je počeo da udara sve šta je stigao, a tu su bila vrata od kupatila.

Dragojević je toliko jako udario u vrata, da je od siline koža Dejanu popucala i krenula mu je krv. Nakon što su zadrugari uspeli da ga smire, Dejan je stao pred predstavnicima sedme sile i odgovarao na pitanja o njegovom odnosu sa Dalilom, a potom je brinuo u plač.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević plače

 

- Lažem i lagaću i dalje. Lagao sam četiri ipo godine i pet, nemam pojma sve sam je slagao. Danas nisam pio alkohol, pio sam sok od jabuke. Ja kad budem hteo da se napijem, tražiću od Velikog šefa i lepo ću da se našikam ovde. Ne znam odakle bih počeo, čudna je situacija. Ne mogu bez Dragojevića, shvatam kao sudbinu, ništa bez Dragojevića. Pozdrav za moju familiju - rekao je Dejan, a potom dodao:

- Ne znam kako se osećam - izjavio je Dejan pa se potom zaleteo ka toaletu i udario u vrata.

Kako je Dejan udario rukom u vrata i zbog čega je podivljao pogledajte u nastavku teksta u video snimku.