BIVŠA DEVOJKA MARKA OSMAKČIĆA ULAZI U ZADRUGU? Otkrivamo sa kojom bivšom zadrugarkom ima prošlost, a slika sa Elenom Kitić će Frana uništiti! (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.10.2021 | 14:24


Melani Šušnja, atraktivna crnka, za koju se komentariše da je bivša devojka Marka Osmakčića poznaje mnoge estradne ličnosti.

Foto: printscreen/RTVPink

Najšarmantniji zadrugar Marko Osmakčić

 

Zadrugar Marko Osmakčić jedan je od glavnih šmekera rijalitija ,,Zadruga 5", a publici se predstavio kao pravi zavodnik, pred kojim nijedna devojka nije ostala imuna, sve do Stanija Dobrojević. Naime, Marko je u rijaliti ušao kao misteriozni momak, koji nije otkrivao mnogo o svojoj prošlosti, pa je tako uspeo da sakrije i sviđanje sa jednom atraktivnom devojkom, koja već poznaje mnoge estradne ličnosti, među kojima su i bivše zadrugarke. 

Foto: printscreen/RTVPink

Marko Osmakčić ušao u Zadrugu 5

 

U pitanju je izvesna Melani Šušnja, devojka koja na Instagram društvenoj mreži objavljuje provokativne fotografije, a kako smo došli do saznanja, Marko je svojevremeno pokušavao da osvoji srce ove vatrene crnke. Melani inače poznaje dosta poznatih ličnosti, pa vrlo često objavi i po koju fotografiju ili video na Instagram stori sa njima, zbog čega uvek bude u žiži internet dešavanja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sl.melanie

 

Jedna od njenih drugarica je i bivša devojka Frana Pujasa Mina Vrbaški, ali i pevačica Elena Kitić, za koju se takođe komentarisalo da je bila sa istetoviranim momkom u emotivnoj šemi. POGLEDAJ GALERIJU

 

Melani je prvo objavila snimak sa Minom, kako igraju uz pesmu ,,Crno belo" od Viki Miljković i ples koji je u trendu bio još letos, a potom je pratiocima pokazala da ima super odnos i sa Elenom Kitić, pa je pokazala kako njih dve uživaju u noćnom provodu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sl.melanie

 

Podsetimo, nedavno je isplivala prepiska, u kojoj se otkriva da će Melani najverovatnije ući u rijaliti ,,Zadruga 5".

Foto: instagram.com printscreen

Fanovi otkrili bivšu devojku Marka Osmakčića

Melani je inače model, koja voli da prati modu, a njenom izuzetno upečatljivom lepotom izaziva komentare gde god da se pojavi. Kako se šušnja, ona će uskoro ući u rijaliti ,,Zadrugu 5", a nama ostaje da vidimo da li će se to ispuniti.