PROCURILA JEZIVA PREPISKA TARE I ŠA: Reper uvhatio zadrugarku u PREVARI, pa je brutalno IZVREĐAO! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.08.2021 | 12:34


Bivši rijaliti učesnici ,,Zadruge 4" Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su nedavno raskinuli njihovu burnu vezu. Nakon raskida počele su razne spekulacije po gradu o njihovom burnom odnosu, a sada je isplivala prepiska koja je javnost šokirala.

Foto: Instagram, E-Stock, ST/P. Divac

Procurila prepiska Tare Simov i Nenada Aleksića Ša

 

Pre nekoliko dana ljubavni brodolom Tare Simov i Nenada Aleksića Ša odjeknuo je kao grom iz vedra neba. Naime, ono što je repera ovog puta pogodilo jeste to što je Tara na jednom prestoničkom splavu dobila poruku na velikom led ekranu ,,Tara, srećan raskid". 

Besan i iznerviran, Ša je počeo da iznosi sav ,,prljav veš" na videlo i to javno, preko društvenih mreža. Međtuim, ni Tara mu nije ostala dužna, pa mu je vratila istom merom. I dok se njih dvoje prepucavaju, sa druge strane mnogi njihovi cimeri sa kojima su imali komunikaciju im se podsmevaju, budući da su im svi prognozirali da će im veza biti turbulentna, te da će jedno drugom uništiti živote. 

Foto: E-Stock

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša na udaru Marka Đedovića

 

Poznato je da su Tara i Ša nedavno imali skandal oko slupanih kola, a o detaljima tog slučaja se zadrugarka oglasila za Republika.rs što možete pročitati klikom OVDE

Ono što je sada izazvalo lavinu komentara i oštrih kritika jeste prepiska koja se pojavila na internetu. U prepisci se navodni vidi razgovor Tare Simov i Nenada Aleksića Ša i to na najbrutalniji način. Ša je urnisao Taru žestokih psovkama i uvredama, dok sa druge strane, ona je njemu poslala fotografiju kola, koja su ga dotukla, te ju je optužio da ga vara sa drugim muškarcem

Foto: youtube.com

 

 

Prepiska Tare i Ša:

- Bravo, j*bač te vozi, uspela si u životu - napisao je Nenad. 

- Kakva si ti p**ka mala, raspala - odgovorila je Tara. 

- J*bač se raduje dobiće večeras, a ja 3 nedelje ne spavam sa tobom ološu! Zlo, bre, jedno! - nastavio je Nenad. 

- Važi - uzvratila je bivša zadrugarka. 

- Je l' ideš na k*ranje, ko ti je taj? - upitao je Ša. 

- Puši mi k*ra - ospovala je Tara.

Foto: Instagram

Procurila prepiska Tare Simov i Nenada Aleksića Ša

 

Ni Tara, ni Nenad se za sada nisu oglasili na ovu temu, ali ono što je svima bilo pokriće da je dokaz validan, jeste to što je postavljeno sa profila bivše zadrugarke. Podsetimo, Tara je nedavno imala problem kada su joj hakovali Instagram profil, te je ona napravila novi, dok nije uspela da povrati stari. Ono što se po ovoj fotografiji može videti jeste da je ova fotografija postavljena sa njenog drugog zvaničnog profila.