(FOTO) UŽIVAJU U LUKSUZU U VILI NA ZVEZDARI: Jovana i Karić pokazali šta rade noću, od ovog prizora će vam se zavrteti u glavi!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 27.07.2021 | 10:22


Uživaju u ljubavi, ali i u ostalim aktivnostima.

Foto: printscreen/pinktv

Stefan i Jovana

Rijaliti ljubavni par Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić uživaju u čarima njegovog toplog doma na Zvezdari, a sada su pokazali i šta sve poseduju u dvorištu zvezdarske vile.

Naime, Jovana je podelila trenutak sa pratiocima na Instagramu da uživa sa Stefanom na sofi, kraj bazena, a preko puta njih bio je izložen bioskop na otvorenom. Njih dvoje su odlučili da pogledaju filmove na otvorenom, zbog čega su svi bili šokirani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana misica

Iako su im svi prognozirali da će raskinuti odmah po izlasku iz rijalitija, njih dvoje su demantovali sve cimere i pokazali koliko uživaju kada su zajedno. Vidno raspoloženi, Jovana i Stefan su uživali u samom luksuzu, a od kada je njegov otac Osman Karić otišao da letovanje sa voljenom Kristinom, njih dvoje imaju celu vilu za sebe, a sigurni smo da je koriste na pravi način.

Foto: instagram.com

Jovana i Karić uživaju

Jovana i Stefan su na nagovor fanova otvorili Jutjub kanal na kom će objavljivati svakodnevni život i obaveze, a možda, kako su mnogi prognozirali, bude i veridba, pa svadba.