KIJA I SLOBA ISPLANIRALI AFERU, JEDINO NA OVO NISU RAČUNALI


IZVOR: I. Tubin - G. Doljančević - 27.11.2017 | 06:35


Anabela Atijas odlučila je da se ponovo javno oglasi povodom ljubavnog trougla rijalitija "Zadruga", čiji je glavni akter njena ćerka Luna Đogani.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pakleni plan se oteo kontroli: Kia i Sloba

U emisiji "Ja to tako" kod Ivane Baltić Aleksić pevačica je otkrila svoje mišljenje o Luninoj vezi sa Slobom Radanovićem, a dotakla se i Kristine Kije Kockar, koja je nedavno ušla u Belu kuću. Anabela je iznela tvrdnje da je Slobina supruga imala plan za sve ovo što se dešava u rijalitiju.

Naime, voditeljka je pitala Anabelu da li misli da je Kija unapred osmislila da se Sloba upusti u aferu u "Zadruzi", na šta je Anabela bez razmišljanja odgovorila:

Anabela: Nije smeo da se zaljubi, tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan

- Ja ne mislim, ja znam 100 odsto. Imam i ljude koji su mi to potvrdili - rekla je pevačica i objasnila da je Kiji svejedno da li Sloba ima drugu.

- Nije smeo da se zaljubi, nije smeo. Tu je on pokvario sve što je ona planirala. I on je znao za taj plan, olako je shvatio taj njen plan. Šifra "Mekgregor", da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe. On je mislio, to će biti malo škakljivo, interesantno za medije i staće sve. Takav je plan bio. Ona je to meni otvoreno rekla u prepisci i glasovnim porukama koje sam ja prosledila tvojim kolegama posle našeg viđanja u "Zadruzi". Gde je ona mene tešila "Daj, pusti, neka ih. Neka se piše, samo da se ne zaljube" - otkrila je Anabela bez dlake na jeziku.

 Atijasova: Šifra "Mekgregor", da ona njega uzdigne i promoviše da bi bio velika zvezda kad izađe

Inače, Anabela smatra da su Kija i Sloba imali plan i da se poistovete sa slavnim bokserom Konorom Mekgregorom, bokserom kojeg je žena ceo život finansirala i uzdizala, bila spremna na sve afere, a jedini uslov je bio da ostane sa njom.

Ono što je osujetilo njihov plan jeste to što se Sloba zaljubio u Lunu i ostavio Kiju.