ZORICA MARKOVIĆ JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, evo i zbog čega!


IZVOR: Republika - 17.11.2017 | 16:18


Rijaliti učesnica Jelena Golubović često je prozivala sada već bivšu zadrugarku Zoricu Marković zbog tri bajpasa koje ima. Golubovićeva je čak otišla korak dalje i optužila pevačicu da je njeno loše zdravstveno stanje odraz njene zlobe, međutim, Markovićeva je objasnila šta je to zapravo nju dovelo do infarkta koji je preživela.

Foto: printscreen/TVPink

Zorica Marković

- Ceo život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Može da se završi ili neuspehom ili lošim zdravljem, a ja sam izgubila zdravlje. Niko nije neizdržljiv i nedokučiv u smislu da se zamori i da treba da stane. Pre svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da lečim svoje roditelje pet godina bezuspešno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbedim krov nad glavom, da ih obrazujem, postavim na noge, borim se sa zlicama. Teško je opstati sam, zato sam i pala - započela je Zorica svoju priču, a potom dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

- Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta delila od smrti. Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko je bio težak infarkt, da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema - ispričala je Zorica, kojoj je tri godine kasnije ponovo pozlilo, zbog čega je operisana.