Mnogi su sumnjali u njenu titulu misice: Republika vam otkriva ko je zapravo Jovana Ljubisavljević i kako nas je predstavljala u svetu!


IZVOR: Republika - 06.02.2021 | 21:30


Jovana Ljubisavljević čim je ušla u četvrtu sezonu Zadruge,skrenula je pažnju na sebe i svi su se pitali ko je ona lepotica iz rijalitija što liči na Kendal Džener.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević je na početku rijalitija dobijala pohvale, čak i od Marije Kulić, kojoj niko ne odgovara u rijalitiju i u narodu je dobila epitet "dobre devojke iz komšiluka".

Naravno, bilo je tu i negativnih komentara od devojaka, pa su i sumnjali u to da je proglašena za Miss Srbije. Izgleda da su u rijaliti ušle neinformisane, jer je na internetu brdo dokaza da je Jovana zaista zvanično proglašena za najlepšu u zemlji.

Foto: Promo

Jovana Ljubisavljević

Ova mlada devojka je pre tri godine pobedila na izboru lepote i dobila titulu "Misice", nakon čega je predstavljala našu zemlju u Kini na izboru "Top Model Of The World".

Nakon toga putovala je po svetu i bila učesnik brojnih revija, da bi 2020. kada je sve stalo zbog koronavirusa, na red došlo da se oproba kao takmičar rijaliti šou programa "Zadruga",

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana u Kini na izboru Top Model Of The World

U riajliti je ušla kao zauzeta devojka, što je više puta isticala, te ju je u spoljnom svetu čekao dečko Luka. Na Jovanu je bacio pogled Vladimir Tomović, čak je dao i reč da će rasturiti vezu misici, što je njoj izuzetno smetalo, čak je i doživljavala nervne slomove, jer nije želela da joj se bilo ko meša u vezu.

Ipak, nedavno se desio veliki preokret, kada je ušao Stefan Karić, učesnik treće sezone "Zadruge", te su počele da se rađau simpatije između njega i Jovana. Nije bio navalentan, te su se samo smenjivali pogledi, sve više družili, pa je Karić i osvojio misicino srce.

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Ljubisavljević

Događaj nedelje u rijalitiju je bio kada je Jovana raskinula sa Lukom u programu uživo posle dve godine, govoreći da su se emocije ugasile i da ona ima prava da nastavi dalje.

Zbog toga je naišla na osude gledalaca, ali i cimera iz rijalitija. Nju to očigledno ne interesuje, te su ona i Stefan sve bliskiji i uživaju u druženju u rijalitiju.