Slobina sestra Mirjana za Srpski telegraf: KIJA JE OMAĐIJALA MOG BRATA, rijaliti mu je otvorio oči!


IZVOR: E. S. T. - 15.11.2017 | 07:30


Sestra zadrugara Slobodana Radanovića Mirjana Radanović Alavanja oglasila se prvi put i za Srpski telegraf otkrila da je znala da će braku njenog brata doći kraj, te da je njegova aktuelna supruga Kristina Kockar otuđila Slobu od porodice.

Foto: instagram.com/sampanjactatica

Kristina Kockar i Sloba Radanović

- Pet godina zbog Kristine brata nisam imala. On se ponašao kao da je omađijan. Kiju i njenu majku sam samo nekoliko puta videla, ja njih gotovo i ne znam. Imam dvoje dece, ni na njihove rođendane nije dolazila, dolazio je Sloba sam. Brat se od mene otuđio zbog nje, samo nju je video i ništa drugo. Dok se takmičio, niko nije znao da ima sestru, sve zbog Kije. Ni na jedan nastup nisam otišla, ona je uvek bila u prvim redovima. Brak je bio u krizi i pre njegovog ulaska u "Zadrugu", rijaliti mu je pomogao samo da otvori oči. Da li je ovo sve s Lunom bio pravi način, ja ne znam, ali možda mu je takva sudbina. Deluje mi da je zaljubljen u nju, a ja ga podržavam - poručila je Mirjana i dodala:

Foto: printscreen/TVPink

Sloba Radanović

- Moji roditelji podržavaju Slobu šta god da se desi. Njegov brak sa Kristinom je bio takav kakav jeste, ništa mu ne zameraju. Kija dođe da vidi moje oca i majku na sat vremena, pa odmah kod majke da prespava. Kaže zbog komfora. Kakve su to priče, kad se udaš, prihvatiš i suprugovu porodicu i sve. Ja sa svojom svekrvom živim, a ona da prespava nije mogla - zaključila je Slobina sestra za Srpski telegraf.