"DABOGDA MI SE MAJKA NE VRATI ŽIVA, DABOGDA MI SVI POMRLI!" Miljana izrekla JEZIVE KLETVE, a nije štedela ni sina Željka - POZLIĆE VAM!


IZVOR: Republika - 11.11.2020 | 11:50


Jezivo

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić sinoć je poljubila Boru Santanu, zbog čega je Milica Kemez imala napad ljubomore i zamerila je ovo Kulićevoj. 

- Treba ljudi da te pljuju, da govore sve najgore o tebi, povređuješ ljude koji ti ne misle loše, zato ti se ovo dešava. Više na tvoje suze nikada neću pasti - rekla je Miljana.

- U pravu si, oprosti mi molim te, ali ja Boru nikada nisam gledala na taj način, nikada ga tako nisam gledala, on je tu za mene bio kada sam bila trudna - rekla je Miljana, a onda je usledila prava dram

Naime Kulićeva je klekla pred Kemezovu i počela da moli. 

 

 
$bp("Brid_05095051", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"224"});

 

- Molim te oprosti mi, u pravu si, nikada se neće ponoviti. Dabogda mi se majka živa ne vratila iz Niša, dabogda mi svi pomrli, niko da ne ostane, ako lažem - zavapila je Miljana proklevši ovako i svoje dete, malog Željka, a ovo je dodatno razljutilo Milicu. 

- Ne pričaj gluposti, ne lupetaj, ustaj odatle - rekla je Milica. 

- Molim te oprosti mi, evo sebe ću da ošamarim, volim ga kao brata - rekla je Miljana. 

Kako je ova situacija između zadrugarki protekla, pogledajte na videu u prilogu, a u nastavku i Miljnin izliv emocija kada je čula pesmu koja koja je pogodila.