Luna u teškom stanju: Miljković ipak preneo Đoganijevoj polno prenosivu bolest, evo svih detalja! Zgrozićete se!


IZVOR: Republika - 20.06.2020 | 07:30


Naime, kako nam je izvor ispričao, Marko je tokom mesec dana, koliko je trajao njegov raskid sa Lunom, promenio nekoliko devojaka na jednu noć i tako najverovatnije pokupio virus.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljković i Luna

-Marko i Luna nisu bili zajedno skoro mesec dana, a u tom periodu je svako radio šta je hteo. U jednom trenutku, čak je posumnjao da se njegova bivša viđa sa Gastozom, pa je tada rešio da joj udari kontru - priča naš izvor i objašnjava da je Marko tada sa prijateljima otišao na Kopaonik.

-U njihovom društvu bilo je nekoliko devojaka, a Marko je svake večeri bio sa drugom. Hteo je da sebi dokaže da je preboleo Lunu i zbog toga je menjao devojke, a upravo je zbog takvog nemarnog odnosa i upao u nevolju - otkriva naš izvor.

-HPV (humani papiloma virus) lako je prenosiv i teško izlečiv, a muškarci su samo nosioci virusa. U trenutku kada se pomirio sa Lunom nije znao da je zaražen, pa je imao seks sa Lunom i tako ju je nesvesno doveo u opasnost. Miljković joj nikada neće priznati da je kriv što joj je preneo polne bradavice, koje joj sada dodatno pogoršavaju zdravstveno stanje - kaže dobro informisani izvor i zaključuje:

-Iako su oboje svesni da Luna nije mogla da se zarazi tek tako, oboje u rijalitiju ne odustaju od priče da nije reč o polno prenosivoj bolesti. Sramota ih je da priznaju kako se zarazila i zbog toga oboje mudro ćute i insistiraju na tome da se Luna razbolela od stresa - kaže naš izvor na kraju.