Drugarica Ane Korać: Stanija se je*e za 800 evra, a Minina majka za 500 dinara!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 30.05.2019 | 03:15


Dobra drugarica Ane Korać Tara Simov rešila je da progovori za Srpski telegraf, te je otkrila da Stanija Dobrojević za seks u Makedoniji uzima i do 800 evra, ali i da se prostitucijom bavi i Mina Vrbaški, čija mama takođe nudi seksualne usluge i za 500 dinara.

Foto: instagram.com/_tarasimov

Tara Simov...

- Za Minu Vrbaški više nije iznenađujuće što je povezuju sa prostitucijom. Ona je to sama priznala u rijalitiju, ali mislim da se i dalje bavi istim zanatom. Ona je kao prostitutka radila u jednom lokalu koji se nalazi na Zelenom vencu koji navodno nudi masaže i zagarantovanu diskreciju. Postojao je čak Instagram profil sa njenom slikom na toj stranici. Tamo je dovodila mušterije i cene su navodno za masažu bile oko 50 evra. Minu sam upoznala kada sam imala 15 godina u jednom klubu jer me je tada startovala. Prišla je do mog separea i započela priču kako nema para da se vrati za Inđiju. Pitala me je da li može da sedne kod mene i da li imam da joj dam 50 evra. Tada sam joj rekla da ja nisam Crveni krst i da ne delim novac okolo. Te večeri nije otputovala nego je prespavala kod jednog dečka, on je fudbaler - rekla nam je Tara na početku.

Kako dalje saznajemo, Minina majka Ivana je takođe zarađivala nudeći seksualne usluge.

- Kasnije sam saznala da ni Minina majka Ivana nije zlatna. Ona se je*ala sa građevinarima u Inđiji, a za te usluge bi tražila 500 ili 1.000 dinara - rekla je Koraćkina drugarica.

Foto: printscreen/TVPink

Minina majka, Ivana Vrbaški...

Tara: Mina je na Zelenom vencu dovodila mušterije u jedan lokal i za seks uzimala 50 evra

Ona je za naš list otkrila do sada nepoznate detalje o Staniji Dobrojević.

- Meni nije bilo jasno kako se u Srbiji ranije nije saznalo da se Stanija je*e po celoj Makedoniji. Ona se tamo dobro unovčila i za svoje usluge uzima dobrih 700, 800 evra. Ona se sastajala i sa političarima ovde, ali je sve to navodno javna tajna. Dobru zaradu je uvek imala kad bi dolazila ovde - rekla je Tara za naš list.

Foto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official

Stanija i Mina...