Miki besan na Suzanu: Iselio svoje stvari iz zajedničke sobe!


IZVOR: Republika - 02.02.2019 | 13:37


Tokom igre istine Miki Đuričić odlučio je da iseli svoje stvari iz sobe za rehabilitaciju gde je provodio vreme sa Suzanom Perović.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Suzana Perović...

Ova zadrugarka to nije znala, a kada je nakon igre otišla da mu odnese picu, bila je iznenađena kada ga je videla da sedi ispred hotela i da ne želi od nje da uzme hranu.

Miki je tada rekao Suzani da se iselio i da može sada sama da uživa u sobi za rehabilitaciju. Takođe, Đuričić joj je skrenuo pažnju da ga je pogodila reč koju mu je Suzana uputila ranije tokom večeri.

- Psihopatom ste me nazvale Miljana, Marija i ti. Hvala vam. Rehab ti je oslobođen i možeš biti tu do kraja rijalitija. Šta te briga gde sam se preselio. Hvala ti što imaš takvo mišljenje o meni. Posle svega što sam ja radio za tebe, što sam ja psihopata? - pričao je Miki Suzani.

Foto: youtube.com/Zara Donat

Miki Đuričić...

- Nemam pojma šta pričaš. Ne razumem. Idem da bacim ovu picu, jer je neću jesti očigledno. Ovo si ti meni uradio. Ja ovde neću boraviti u rehabu. Džabe si se iselio. Ovaj potez je potez deteta. Šta te je povredilo? Mene niko nikada nije psovao kao ti - govorila je Suzana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki i Suzana...

Miki je nakon ovoga ušao u Belu kuću gde je razgovarao o Suzani sa Lepi Mićom, dok je Suzana o svemu pričala sa Zoricom.