DOŠAO NADROGIRAN NA SAHRANU SLAVNE PEVAČICE: Poznati glumac zaprepastio sve svojim priznanjem!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 14.01.2024 | 09:05


Poznati glumac šokirao sve svojim priznanjem da je došao nadrogiran na sahranu, porodici pokojnice hteo da napravi haos!

Foto: shutterstock
DOŠAO NADROGIRAN NA SAHRANU SLAVNE PEVAČICE: Poznati glumac zaprepastio sve svojim priznanjem!

Slavni komičar i glumac Pit Dejvidson, bivši dečko rijaliti zvezde Kim Kardašijan, šokirao je javnost širom sveta svojim priznanjem o svojoj zavisnosti. U njegovom novom specijalu "Turbo Fonzarelli", komičar je oktrio da je bio na ketaminu poslednje tri godine, kao i da je takav otišao na sahranu legendarne pevačice Arete Frenklin.

Foto: Credit: NBC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pit Dejvidson

- Sramotno je kad više niste pod uticajem. Ja se sramim. Takav sam izašao. To nije kul, znate. Takav sam bio na sahrani Arete Frenklin i sad moram da živim sa tim. Znate na šta mislim? Ona neće znati, ali to nije poenta - rekao je Pit, pa nastavio:

- Da je ona bila tamo, rekla bi sigurno: "Hej, ko si ti? I šta radiš na mojoj sahrani?". Sramotno je. Toliko sam bio naduvan, da sa m mislio da je dobra ideja da odem i kažem njeno porodici: "Hej, ovde sam da izrazim svoje P-O-Š-T-O-V-A-NJ-E" - dodao je Dejvidson, aludirajući na Aretinu pesmu "Respect".

Foto: shutterstock

Areta Frenklin

Podsetimo, ova sahrana bila je održana u Detroitu 31. avgusta, 2018. godine. Dejvidson je na sahranu došao sa svojom tadašnjom verenicom, pevačicom Arijanom Grande, koja je izvela Aretin hit "(You Make Me Feel Like) a Natural Woman".  Areta je preminula nakon borbe sa rakom pankreasa, 16. avgusta 2018. godine, kad je imala 76 godina.

Dejvidson je u specijalu izjavio i da je prestao da koristi ketamin, jer "ne ide da se drogiraš u tridesetim godinama, to je za one u dvadesetim".

BONUS VIDEO: