GASTOZOVA DEVOJKA UNAKAŽENA I NIJE JEDINA: Rijaliti učesnica objavila slike SPALJENOG LICA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.03.2021 | 12:42


Hemijski piling koji je poslednjih meseci apsolutni trend, veoma loše je odrađen popularnoj rijaliti učesnici koja je objavila fotografije svog unakaženog lica.

Foto: Promo

Unakažena... Naida sa svojim dečkom Gastozom

Naida Gadžo, devojka Nenada Marinkovića Gastoza požalila se na društvenim mrežama na kozmetičarku koja joj je uništila lice hemijskim pilingom.

Foto: instagram.com/naidanaki

Ovako je izgledala pre tretmana... Naida Gadžo

Na fotografijama koje je objavila Gadžo, na licu joj se jasno vide ožiljci od tretmana, a ona je objasnila kako ih je zadobila:

- Odlučila sam da odem na tretman lica, da osvežim kožu, popravim neke sitnice, i td. Međutim, završila sam spaljene kože, drugog ili trećeg stepena. Inače, nemam problematično lice, zaista. Ona je pristala da radi tako čisto, mlado lice i nagovorila me (mojom voljom) da ona to malo pecne i sredi. Lagala je pre svega o spravi kojom radi, zatim o samom tretmanu, a imala je nestručan pristup. Ali mislila sam da će ona to malo i da će se oporaviti brzo, tako mi je bar ona rekla- malo krastica, pa mlada koža, pa izjednači staru i novu, jer ta nova, kako ona kaže, mora da "ostari" - piše Naida koja je pre tretmana imala sasvim zdravu kožu lica:

Foto: instagram.com/naidanaki

Naida sa opekotinama...

- Bolelo je, ali sam izdržala i pitala sam je zašto smrdi? Na sve to je rekla da je to normalna procedura. Kada smo završile, imala sam krastice koje su spale posle 10-ak dana. Nisam kidala nego negovala kako i treba, pošto ima običaj da kaže žrtvama da su same krive. Međutim, kako vreme ide, ja vidim da je i dalje crveno i srećom je ostalo na crvenilu koje mogu da rešim uz stručne ljude, doktore. Ali ima žena koje su prošle pakao i sada ga prolaze- keloidi, crvenilo, infekcije, ožiljci...- napisalal je Gedžova koja za tu ženu traži zatvorsku kaznu:

- Želim da se izborim da ona bude iza rešetaka, tužbu spremamo, ima nas dosta žena.  A za početak da bar prestane da radi ovo ženama. Unakažene su za ceo život i neke nisu imale sreće kao ja - navela je Naida.