Sonju Savić našli su PREDOZIRANU okruženu ŠPRICEVIMA, a za sve je kriva TRAGEDIJA koja ju je razdvojila od NAJVEĆE LJUBAVI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.05.2022 | 12:42


Stravična smrt poznate glumice potresla je javnost.

Foto: youtube.com/Oblomov
Sonju Savić našli su PREDOZIRANU okruženu ŠPRICEVIMA, a za sve je kriva TRAGEDIJA koja ju je razdvojila od NAJVEĆE LJUBAVI! (FOTO)

Sonja Savić je jedna od naših najproslavljenijih glumica, ispisala je istoriju na našoj glumačkoj sceni, međutim koliko god da je imala uspešnu karijeru i koliko god da su je ljudi voleli, njena sudbina nije bila srećna.

Foto: youtube.com/printscreen

Sonja Savić

Naime, Sonjina najveća i jedina ljubav je bio džez pijanista Vlajko Lalić. Upoznali su se u Sonjinim tinejdžerskim danima, najveća želja joj je bila da se uda za njega i da se ostvari kao majka, a onda su se sva očekivanja srušila kada je on preminuo 1990. godine, kada se utopio na jedrenju.

- Dok sam bila mlada, često sam zamišljala kako ću imati brak i porodicu sa čovekom koga beskrajno volim i kome ću se potpuno posvetiti. Imala sam veliku ljubav. Otkako je on otišao iz mog života, kada sam imala dvadeset devet godina, sebe smatram udovicom - govorila je Sonja.

Foto: youtube.com/printscreen

Vlajko Lalić

- Ona je mesecima kasnije bila u depresiji zbog Lalićeve smrti. Nedugo nakon toga, otišla je u Sloveniju, gde je provela narednih deset godina, a po povratku u Srbiju vratila se glumi, ali to je bilo daleko manje zapaženo u poređenju sa periodom nakon Vlajkove smrti.

Vlajko Lalić je bio klavirista inspirisan džez notama sedamdesetih i osamdesetih godina. Stradao je nažalost, u brodolomu kada je pokušao da spase drugove, između Rovinja i Venecije. 

Rođen je u Zagrebu, a otac mu je bio jedan od najvećih srpskih pesnika 20. veka, Ivan Lalić. Deda mu je bio član Mlade Bosne, a po njemu je Vlajko i dobio ime.

Foto: youtube.com

Sonja Savić preminula 2008. godine

Sonja njegovu smrt nikada nije prebolela, drugu ljubav nije imala. Pronađena je mrtva 2008. godine u Kursulinoj ulici, u svom stanu. Obdukcija je pokazala da je preminula usled prevelike doze narkotika, a informacije o njenoj smrti su potresle čitavu javnost.

Naime, Sonja je pronađena u stanu sa samo jednim dušekom na kom je spavala na podu, dok su oko nje bili razbacani špricevi, prenosi Informer.

BONUS VIDEO