Milica Milša rodila SINA na STUDIJAMA, nikada nije rekla ko mu je OTAC, odgajala ga kao SAMOHRANA majka, a on je PRESLIKAN ona! (FOTO)


IZVOR: Republika - 09.04.2022 | 07:32


Milica Milša ima sina kog je rodila na studijama.

Foto: ATA Images
Milica Milša rodila SINA na STUDIJAMA, nikada nije rekla ko mu je OTAC, odgajala ga kao SAMOHRANA majka, a on je PRESLIKAN ona! (FOTO)

Poznata glumica Milica Milša osvojila je srce publike ulogom Ane Kanački u seriji ''Igra sudbine'', a sa njenim problemima i odnosu prema sinovima mnogi se poistovećuju. 

Foto: ATA Images

Milica Milša gajila sina sama

Međutim, Milica i u privatnom životu ima sina Antonija Isakovića, kog je rodila na četvrtoj godini studija, ali ga je odgajala sama.

— Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca — rekla je Milica 2017. godine za Stori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)

Glumica nikada nije želela da priča o ocu svog sina, te javnost ni ne zna o kome se radi.

Foto: ATA Images

Milica Milša i Žarko Jokanović 22 godine su u braku

 Milica je potom pronašla ljubav svog života, dramaturga Žarka Jokanovića koji je preuzeo ulogu muške figure u životu Antonija i podelio teret koji je Milica dugo godina sama nosila. Njih dvoje su ove godine proslavili 22. godišnjicu braka. 

BONUS VIDEO