TEŠKO MI JE, IZUBIJANA SAM! Mira Banjac nakon nesreće, priznala da se ne oseća najbolje: POKUŠAVAM DA SE SMIRIM!


IZVOR: Republika - 18.08.2021 | 11:02


Glumica Mira Banjac doživela je saobraćajnu nezgodu sa svojim sinom, ali na sreću niko nije povređen. Ona se oglasila nakon incidenta pa priznala da je ugruvana i uznemirena, te da pokušava da se odmori.

Foto: Tanjug

Glumica Mira Banjac o udesu, priznala da joj je teško

 

Jedna od naših najuspešnijih i najpoznatijih glumica Mira Banjac doživela je saobraćajnu nezgodu sa sinom Branislavom Jovanovićem, na sreću oboje su prošli sa lakšim povredama i ugruvani, ali kako ona kaže bez obzira na to, ne oseća se dobro, prenosi Alo.

- Teško mi je, potrešena sam. Pokušavam da se odmorim i da se smirim. Izubijana sam, ali srećom ništa nije polomljeno, sin takođe ništa nije polomio, ali se i on ugruvao. Hvala vam što se interesujete, ali moram da odmaram, teško mi je da pričam- izjavila Mira.

Foto: Miloš Rafailović

Mira Banjac ugruvana i uznemirena govorila o udesu

 

Mira Banjac je tokom svoje karijere na kojoj mnogi mogu da pozavide dobila niz značajnih nagrada, a kako je uvek govorila, najdraža joj je “Vukova nagrada”, pored te nagrade, dobitnica je i nagrade “Dobričin prsten”, tri Zlatne arene Filmskog festivala u Puli, nagrada “Pavle Vuisić” za životno delo i mnoge druge.