ANABELA NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA SA LUNOM: Pevačica priznala da se BOJI SUOČAVANJA sa ćerkom! (VIDEO)


IZVOR: M. P. / B. P. M. - 13.05.2024 | 21:50


Anabela za Republiku otkrila da li će biti gost u Luninom podkastu!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printskrin/RTV PINK
ANABELA NE ZNA ŠTA SE DEŠAVA SA LUNOM: Pevačica priznala da se BOJI SUOČAVANJA sa ćerkom! (VIDEO)

Pevačica Anabela Atijas došla je večeras na promociju novog albuma svoje koleginice Sandre Afrike, gde je dala izjavu za medije, među kojima se našla i ekipa portala Republika. Anabela je na samom početku nahvalila Sandru, te istakla da zaslužuje da bude na samom vrhu.

- Ja ne bih imala hrabrosti da snimim album, svaka joj čast. Ona je dobar i divan čovek, ponosna sam na nju kao žena - rekla je Anabela Atijas.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anabela kod Sandre Afrike na promociji

Anabela je upitana i šta se dešava sa njenom porodicom i šta rade Luna Đogani i Marko Miljković, na šta je odgovorila:

- Ne znam, imala sam neke druge obaveze, verovatno uživaju kod kuće - rekla je pevačica.

Luna je nedavno izjavila da je došlo vreme da ugosti Anabelu u svom podkastu, a pevačica nam je otkrila da li će se to dogoditi.

- Imam tremu. Niko me ne poznaje bolje od nje. Ne da me brine, ja sam i preterivala koliko sam bila iskrena u svemu, nisam znala da prećutim. Brine me da li ću dovoljno adekvatno da odgovorim na neka pitanja, koja samo ona može da izvuče. Taj neki faktor iznenađenja, a verujem da ga ima. Znam da ima u planu, ali nismo pričale o tome - poručila je pevačica za Republiku, a ceo intervju sa Anabelom pogledajte na početku ovog teksta.

Foto: ST/Dragan Kadić

Anabela Atijas

Inače, nakon ovog intervjua, pojavila se vest da je Marko Miljković priveden i sa lisicama dopraćen do Urgentnog centra, gde je pravio haos.

BONUS VIDEO: