TONI SE POKAJAO ZBOG RAZVODA, TRAŽI NAČIN DA DOĐE DO DRAGANE?! Pokušao da prikrije svoj SKANDAL sa ljubavnicom, pa povukao šok-potez!


IZVOR: Republika/M. I. - 29.03.2024 | 21:30


Kako se komentariše na društvenim mrežama, Toni Bijelić na sve načine pokušava da vrati Draganu.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images
TONI SE POKAJAO ZBOG RAZVODA, TRAŽI NAČIN DA DOĐE DO DRAGANE?! Pokušao da prikrije svoj SKANDAL sa ljubavnicom, pa povukao šok-potez!

Folk pevačica Dragana Mirković je nedavno javno potvrdila da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, nakon 24 godine zajedničkog života. Ovo saopštenje je izazvalo iznenađenje kod mnogih, s obzirom na to da su javno delovali kao srećan i skladan par.

Iako je Dragana otkrila da su živeli odvojeno još od 2021. godine, Toni nije odustajao od svoje podrške i prisustva u njenom životu. Na društvenim mrežama se mogu pronaći brojne objave koje svedoče o njegovoj privrženosti, uključujući fotografije sa koncerata, deljenje njenih pesama i intimnih trenutaka sa njom. S druge strane, Dragana je u poslednjim intervjuima retko ili nikako spominjala Tonija, što je ukazivalo na hladan odnos između njih, kako su mnogi zaključili.

 

 

U jednom od intervjua, Dragana je otvoreno govorila o svojoj želji za porodicom, ističući da je brak sa Tonijem više bio motivisan željom za decom i porodicom nego klasičnom ljubavlju. Otkrila je da je 32 godine života osećala prazninu i vapila za formiranjem porodice, te da joj je bilo bitno da to bude neko van muzičke industrije.

Toni, međutim, po svemu sudeći i posle nekoliko godina i dalje ne odustaje od Dragane. Bio je na njenom koncertu u Beogradu, a na društvenim mrežama može se naći čitav niz objava od 2021. godine do danas u kojima postavlja fotografije sa Draganom, deli njene pesme, postavlja njihove momente sa njenim kolegama... 

 

 

BONUS VIDEO: