"TEYA DORA JE ZA EVROPU, A BRESKVICA..." Nući progovorio o PZE i sukobu sa Karleušom, otkrio da li SPREMAJU DUET! (VIDEO)


IZVOR: O. B. / A. N. - 18.03.2024 | 23:00


Reper se pojavio na promociji albuma Nikolije Jovanović!

Foto: ST/Dragan Kadić
"TEYA DORA JE ZA EVROPU, A BRESKVICA..." Nući progovorio o PZE i sukobu sa Karleušom, otkrio da li SPREMAJU DUET! (VIDEO)

Popularni reper Igor Panić Nući večeras se pojavio na promociji novog albuma Nikolije Jovanović "Lavina", gde je ispred naših kamera pozirao i pričao o aktuelnim dešavanjima. 

On se osvrnuo i na nedavno održano takmičenje "Pesma za Evroviziju", govoreći o svojim favoritima. Sa osmehom na licu, pevač je istakao da smatra kako je Breskvica za domaće područje, dok za evropsko tržište preferira Teju Dora.

- Sa obe sam u dobrim odnosima, za ovo područje je više Breskvica, za Evropu Teya Dora. Nemam suludu želju za "Evrovizijom". Možda se i dogodi, nikad se ne zna

Foto: ST/Dragan Kadić

Nući na promociji novog albuma Nikolije Jovanović

Popularni reper priznao je da je promenio svoje životne navike, posvestio se trengu, a onda se dotakao i svoje devojke, pa otkrio kad će se javno pojaviti sa njom. 

- Smanjio sam alkohol jer treniram. Kršim zabranu, ali mnogo manje nego ranije. S devojkom ću se pojaviti kada budem želeo, a o deci mi je nezahvalno da govorim jer se nisam ostvario kao roditelj - govorio je Nući. 

On se takođe dotakao i javne svađe koju je imao sa Jelenom Karleušom, a onda priznao da bi sa njom uz dobru pesmu rado snimio duet. 

- Nisam se čuo sa JK i nismo pričali o duetu. Moji odgovori njoj su bili duhoviti, i nikada nisam izgovorio teške reči. Karleuša je to što jeste i nije tema da li bih s njom snimio duet, samo je bitna pesma - pričao je Nući za Republiku.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Nući i Jelena Karleuša

BONUS VIDEO: