MILICA TODOROVIĆ HITNO SE OGLASILA: Ovo je ISTINA o vezi sa ZGODNIM FRAJEROM!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.02.2024 | 21:30


Milica Todorović otkrila istinu o novom dečku!

Foto: Lazar Granić/Facebook, E-Stock/Časlav Vukojičić
MILICA TODOROVIĆ HITNO SE OGLASILA: Ovo je ISTINA o vezi sa ZGODNIM FRAJEROM!

Poznata srpska pevačica Milica Todorović ponovo je tema broj jedan u domaćim medijima, ovoga puta zbog svoje nove ljubavne veze. Nakon što su je paparaci uhvatili sa izvesnim Lazarom Granićem, bivšim manekenom, pevačica je konačno potvrdila novinarska nagađanja i otkrila javnosti da je u vezi sa njim. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Istina je da smo Lazar i ja zajedno - kratko je rekla Milica za Blic. 

Milica Todorović nije strana turbulentnim ljubavnim vezama, a njen poslednji poznati partner bio je glumac Petar Strugar. Ipak, malo ko zna da je Miličina prva ljubav zapravo bila Nenad Jovanović, sa kojim je bila u emotivnoj vezi još od svojih mlađih dana. Njih dvoje su čak zajedno nastupali u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".
 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

 

Iako je Milica sada u centru pažnje zbog svoje veze, malo toga se zna o njenom novom partneru. Lazar Granić, bivši maneken, privukao je pažnju javnosti svojom pojavom pored poznate pevačice. Detalji o njegovom životu i karijeri još uvek su nepoznati javnosti, ali je očigledno da je uspeo da osvoji srce popularne pevačice.

Milica Todorović i Lazar Granić su definitivno postali glavna tema razgovora u domaćim medijima. Dok javnost nestrpljivo očekuje nove detalje o njihovoj vezi, ostaje nam da vidimo šta budućnost nosi za ovaj novi ljubavni par.

BONUS VIDEO: