EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SLUČAJEM ĐORĐA DAVIDA! Najnovije saopštenje direktno iz Severne Makedonije!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.01.2024 | 14:15


Najnovija informacija o slučaju Đorđa Davida, koji i dalje ne može da napusti Severnu Makedoniju.

Foto: Shutterstock, ATA Images
EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SLUČAJEM ĐORĐA DAVIDA! Najnovije saopštenje direktno iz Severne Makedonije!

Pevač Đorđe David prolazi kroz izuzetno težak period nakon što je pre više od nedelju dana doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Nesreća je rezultirala tragičnim ishodom, nakon što je naleteo na ženu koja je šetala auto-putem i usmrtio je. Đorđe David se i dalje nalazi u Makedoniji, a iz tužilaštva su stigla nova saopštenja koja dodatno komplikuju situaciju.

Prema saopštenju iz tužilaštva, lični dokumenti osumnjičenog su trenutno u Osnovnom sudu u Kumanovu. Sud je doneo odluku o promeni mera sigurnosti, ali ta odluka još uvek nije pravosnažna, a o istoj odluci nije se tražilo mišljenje tužilaštva. Istraga oko razloga za saobraćajnu nesreću je i dalje u toku, što dodatno produžava boravak Đorđa Davida u Makedoniji.

Kako je prošlo više od nedelju dana od saobraćajne nesreće, a pevač i dalje ne može da napusti Makedoniju, interesovalo nas je šta se sada dešava sa njegovim slučajem i da li je trenutno osumnjičen za pogibiju žene:

Foto: Republika

Đorđe David

 

- Ceo predmet ovog događaja, odnosno saobraćajne nesreće, koja se dogodila  21.01.2024 godine, dostavljen je policijskoj stanici u Kumanovu, zajedno sa dokumentima Đorđa Davida, gde se i dalje nalazi - naveli su za Republiku.

Član žirija "Zvezde Granda" se nedavno oglasio putem svog Instagram profila direktno iz Makedonije. On je istakao da još uvek nije dobio dokumenta i da nije napustio zemlju. Njegova dokumenta se trenutno nalaze u Javnom tužilaštvu u Kumanovu, a on je najavio da će javnost prva saznati kada preuzme dokumenta i pređe granicu.

BONUS VIDEO: