DRAGUTIN TOPIĆ SLIKOVITO OPISAO ANGELININ PUT DO MEDALJE: Legendarni atletičar NIKAD PONOSNIJI i emotivniji zbog ćerkinog uspeha

Autor:

Sport

11.06.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskou heroinu delilo je dva centimetra od zlata.

DRAGUTIN TOPIĆ SLIKOVITO OPISAO ANGELININ PUT DO MEDALJE: Legendarni atletičar NIKAD PONOSNIJI i emotivniji zbog ćerkinog uspeha

Foto: Tanjug/AP

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić postigla je izuzetan uspeh osvojivši srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini skok uvis.

Ovaj podvig nije prošao neprimećeno, te je naslednica legendarnih atletičara Dragutina i Biljane Topić postala tema broj jedan u evropskim medijima.

Ne samo da je Angelina privukla pažnju svojim sportskim dostignućem, već su i njeni roditelji postali predmet interesovanja javnosti. Njihovo oduševljenje i ponos nakon ćerkinog uspeha nisu ostali neprimećeni, pa je bivši srpski atletičar još jednom putem svog Instagram profila istakao koliko se diči svojom ćerkom.

- Vicešampionka Evrope. Naša Angelina. Hvala našem timu u Rimu, Dr. Jovanu Đuroviću, fizioterapeutu Slobodanu Markoviću i svima onima koji su pomogli da ovo pobedničko postolje postane java. Publika na stadionu je zdušno navijala i davala posebnu inspiraciju svim takmičarkama, naročito Angelini. Veče koje ćemo pamtiti. Hvala i svima vama koji podržavate i pratite Angelinin trud, želju i stremljenje da bude najbolja kada je najpotrebnije. Osvojiti olimpijsku medalju je put biciklom na mesec, ali vrteći pedale naš bajs je stigao i do ovog srebrnog oblaka - napisao je Dragutin na svom Instagram profilu.

Posebno impresivno, osim što je skočila 197 centimetara, jeste to što je Angelina bila ubedljivo najmlađa u finalu, s obzirom na to da će tek 26. jula proslaviti 19. rođendan.

Morala sam da imam mnogo vere i čvrstu glavu. Uslovi nisu bili savršeni, jer nas je uhvatila kiša na pola takmičenja, što je većinu nas poremetilo. Ujednom trenutku sam poklekla, ali sam se iščupala iz jedne ne baš savršene situacije. Prezadovoljna sam, uspela sam, po nekim mojim standardima da ostvarim jak rezultat na velikom takmičenju - rekla je srpska heroina posle velikog uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading