OVO NI ŽELJKO, NI KRSTAN NISU IMALI, ZATO MALI ISAIJA UŽIVA: Cecin unuk ima KREVETAC koji viđate samo na filmovima!

Autor:

Zabava

10.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović pokazala porodičnu fotografiju.

OVO NI ŽELJKO, NI KRSTAN NISU IMALI, ZATO MALI ISAIJA UŽIVA: Cecin unuk ima KREVETAC koji viđate samo na filmovima!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nakon radosti i uzbuđenja koje je izazvala vest o dolasku najmlađeg sina Veljka Ražnatovića na svet, porodica je veoma srećna i ponosna. Sa dolaskom trećeg naslednika Isaija, Veljko je otkrio da je priredio iznenađenje svojoj supruzi Bogdani u Beogradu.

Mališan trenutno spava sa roditeljima u njihovoj sobi, a prostor za njegovu negu i odlaganje stvari pažljivo je organizovan. Krevetac bele boje sa posebnim ovalnim tapacirungom privukao je najviše pažnje na snimku koji je Veljko objavio na Instagramu. Krevetac je opremljen mehanizmom za ljuljanje i policom, dok su pored krevetca postavljene police za stvarčice, kozmetiku i pelene, kao i komoda za presvlačenje bebe.

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović Instagram

 


Budući da postoji mala razlika u godinama između Veljkovih i Bogdaninih sinova, veruje se da jedan od drugog nasleđuju garderobu, dok se tehnika i neophodne stvari kupuju novo. Veljko, Krstan i Isaija uvek imaju samo najbolje, a kako žive na relaciji Beograd-Titel, postoji verovanje da sve što poseduju, poseduju duplo.

Ovo je samo početak bebinog odrastanja, a sigurno je da će mali Isaija biti okružen pažnjom, ljubavlju i toplinom svoje porodice. Svi zajedno radosno iščekuju nove trenutke i avanture koje će doneti dolazak najmlađeg naslednika u porodicu Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading